mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 عنوان در جواب عیبی نداره چی بگم 1347 بازدید | 5 پست گفت فردا میتونی بیای گفتم نه کار دارم گفت عیبی نداره بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 1403/06/22 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 البته گفت باش عیب نداره🤪 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17259 اگه پیامه لایک کن نمیخواد جواب بدی صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 اگه پیامه لایک کن نمیخواد جواب بدی تو پیامرسانی میشه لایک کرد بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17259 تو پیامرسانی میشه لایک کرد پیام ساده؟ نهپس ولش کن صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5630 پیام ساده؟ نهپس ولش کن باش بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉