سوالم اینه وقتی میرید بنزین بزنید خانم ها و از مسئولش میخواید براتون انجام بده ایا از ماشین خودتون پیاده میشید یا فقط کارت سوخت می دین و منتظر می مونید؟
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من که هر بار هم اولش خواهش کردم هم اخرش تشکر ندیدم کسی جوری برخورد کنه که توهین امیز باشه ولی چیز عج ...
خدا خیر بده شما رو .
بله ماشین پولداران پیاده نمیشن از مردا
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام
خیلی راننده ی خانوم توی شهرمون دیدم، ولی تا حالا ندیدم خانومی خودش بنزین بزنه، اصلا بهش فکرم نکرده بودم، از این به بعد دقت میکنم😁 خودم فعلا راننده نیستم
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
لطف نیست کلا مسئول نازل وظیفشه بنزین بزنه چه آقا چه خانم ولی خب اینجا آقایون پیاده میشن
گاز باید مسئول بزنه ولی بنزین نمیدونم شایدم اینجور باشه
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام
خیلی راننده ی خانوم توی شهرمون دیدم، ولی تا حالا ندیدم خانومی خودش بنزین بزنه، اصلا بهش فکرم نکرده ب ...
از اون مدل سوال هاست که مسخره به نظر میاد ولی هست تو روزمرگی 😂
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند