2777
2789
عنوان

سبیل های دخترم رو چکار کنم

548 بازدید | 21 پست

۹ سالشه سبزه هست و سیبیلاش واضحه...طفلک خیلی ناراحته و اذیت میشه مخصوصا که دختر بزرگم سفید و بور هست...اصلا احساس میکنم اعتماد بنفسش نابود شده...حالا سبیلاش رو چیکار کنم که ضرر تداشته باشه؟؟ لیزر ضرر داره؟ وکس دستگاه میخاد یا میشه تو خونه به روش بن ماری گرمش کرد؟ کرم موبر سی گل بزنم جوش میزنه و قرمز میشه؟ از این وکس های نواری نازک تو فیلمای خارجی دیدم اینجا هم  هست؟ بند هم بلد نیستم بندازم😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای لیزر اصلا خوب نیست هم سنش کمه هم لیزر کلا بده .

وکس پوست بچه رو شل و خراب میکنه وکس نذار .

کرم موبر رو اول رو دستش تست کن اگه حساسیت نداشت بزن براش .

بند رو ارایشگاه ببر میندازه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

لیزر پررنگ تر میشه روی صورت حالا بازم بپرسید ولی من همین ایشون بودم زیاد دقت نمی کردم به این چیزا  

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

😂😂

کدوم خطش جوک نوشته بود بگو منم بخندم

لَا‌تَخَفْ ‌وَ لَاتَحْزَنْ ‌إِنَّا مُنَجُّوكَ🌿 ما در کنار فلسطین ایستاده ایم، نه برای اینکه فلسطینی و یا عرب هستیم، ما کنار آن ایستاده ایم، زیرا به مثابه‌ی آزمونی روزانه برای وجدان جهان است🇪🇭

وای لیزر چیه لیزر واسه صورت اصلا

تیغ مخصوص اصلاح بگیر با اون کل موهای صورتشو شیو کن

ایناها این شکلیه

هیچ کار دیگه نکن فقط همین

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

لیزر اصلا برای موهای صورت خوب نیست. بنظرم تو این سن بهترین گزینه همون کرم موبره، ولی حتما از یه برند خوب استفاده کنید که حساسیت نشون نده. و این که خدا شما رو برای دخترهای گلتون حفظ کنه که انقدر حواستون به همه چی هست. ❤️