هر چی که ناراحتت کرده نیاز به صحبت ومشورت داری لطفا بگو عزیزم هم خودم هم دوستانی ک میان بااحترام تمام راهنمایی میکنم با عرض مزش از بی احترامی به هر دلیلی نسبت بهم بکاهید فقط احترام
در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف
در حال جدایی ام از آینده بچه هام میترسم میترسم نتونم از پس بچه ها بربیام و مردم مصخره ام کنن که نتون ...
اگر همسرت خوبه خواهر گلم لطفا کنار بیا باهم همو بسازید طلاق رو بذار زمانی ک تلاش کردی ونشد سایه جفتتون باید بالا سرشون باشه جانم خیلی زود ب طلاق فکر نکنید لطفا
در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف
عزیزم اگر خوب بود که جدا نمیشدماعتیاد به شیشه داره۱۸ سال صبر کردم درست نشد
اها خب شما چند تا راه دارید طلاق بگیرید باحمایت خانواده بچه ها رو ب سرپرستی بگیر وجایی مشغول بکار شو راهای سختی جلوتر عزیزم بامدرک برو جلو گلم این روزا باید همه حواسم رو بچه هات باشه دنیا زیادی گرگ داره