2789
عنوان

فیلم های مثبت 18😐🔞

116203 بازدید | 30 پست

خیلی عذر میخام من عادت دارم این فیلم هارو نگاه کنم مجرد بودم خیلی کم نگاه میکردم(کلا دو سه بار نگاه کردم) ولی الان خیلی زیاد میبینم😔

میدونم اشتباهه 

تو یکی از تاپیکها یکی از کاربرا گفته بود این فیلما باعث تنبلی تخمدان میشن😭😭😭

من تنبلی هم دارم واقعا روش تاثیر گذاره؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمو جانی به راه راست هدایت کنه

🤣🤣🤣🤣

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

مجردا نگاه میکنن

متاهل که همسرت هست

😐🤐

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

وقتی شوهرت پیشته چرا اینکارو میکنی؟ ترکش کن بیشتر اینکارارو مجردا میکنن ن متاهلا

نمیدونم چرا😭خیلی علاقه زیادی دارم به این فیلما یجورایی اعتیاد شده برام😭

مجردا نگاه میکننمتاهل که همسرت هست😐🤐

میدونم 

اعتیاد شده😭

تو اون فیلما بعضیاشون از همسرم بهترن

چند سالته؟

چطور؟

ینی چی بهتر از همسرمن هرچه زودتر اینکارتو ترک کن تنوع طلب شدی😐

نه تنوع طلب نیستم