2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
دیگه کی وقتی همه مردن

نه 

وقتی مردم آماده پذیرش رو داشتن 

چون قرار نیست امام زمان اومد مثل امامای دیگه مردم بیان زود شهیدشون کنن یا بر ایشون چیره بشن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
قالَ (علیه السلام) :انَا الَّذی اخْرُجُ بِهذَا السَیْفِ فَامْلاَالاَْرْضَ عَدْلا وَ قِسْطاً کَما مُل ...

یعنی چی قالَ علیه السلام؟؟؟ 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

هزاران سال این سپاه محیا نشده انوقت الان که بدترین زمانه جهان هست میخواد اون سپاه محیا بشه

اتفاقا سپاه امام زمان حاضره 

فقط مردم آماده پذیرش ایشون نیستن متاسفانه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

چند سال پیش یه طور از امام زمان میگفتن ک من ازشون میترسیدم 

ولی خیلی جاها کمکم کردنباور کنید اسمشو الان گفتم اشکام داره میاد

خیلی آقاس

خیلی غریبه

مگه از ما چی میخواد

هی همه جا میگن اصل انسانیته همین انسانیتم داشته باشیم دستمونو میگیره باهاش صحبت کنیم آروم میشیم 

خدایی خیلی بامرامه

دیگه کی وقتی همه مردن

ما فقط به زبون منتظر ایشون هستیم نه به عمل 

که اگه ذره ای به عمل منتطر ایشون بودیم تا الان ظهور کرده بودن 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 

بچه ها یه جمله ی انگیزشی بهتون بگم 

از پیامبر می‌پرسند بهترین مردم،مردمان کدام دوره هستند

پیامبر می‌فرمایند آیندگان

مرد می‌پرسد چرا؟

پیامبر می‌فرمایند ما الان پیش شما هستیم معجزه هایمان را می‌بینید باز ایمان نمی آورید ولی مردمان آینده فقط با استناد به یک کتاب(قرآن)ایمان خود را حفظ می‌کنند 

من اگر نیکم و گر بد توبرو خود راباش

چقدر معنویات و انسایت تو زندگیا کم رنگ شده. هیچی مثل قبل نیست. ارزشا عوض شده

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

بله مردم باید کاملا مسلمان باشند یا کاملا کافر

نه به اون معنا 

مردم باید پذیرش اجرای عدالت و برابری مالی رو داشته باشن باید پذیرای انسانیت باشن 

که متاسفانه خیلیا الان اینجور نیستن و فقط دنبال عشق و حالن و اینکه خودشون چی میخوان 

وقتی امام ظهور کنن مرده ها هم از قبر هاشون بیرون میان و یاران امام ۳۱۳ نفر هستن نمیگم بقیه انسان های ...

وقتی قیامت بشه مرده ها از قبر بیرون میا نه وقتی امام ظهور کنن

من اگر نیکم و گر بد توبرو خود راباش