eeesahel مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1065 عنوان خوشگلایی ک دانشگاه آزاد ثبت نام کردین میشه بیاین لطفا 38 بازدید | 4 پست بچه ها من میخوام حقوق دانشگاه آزاد بخونم آلان باید ثبت نام کنم؟چون یجا خوندم نوشته بود مهلت انتخاب رشته دانشگاه آزاد تا امشبه! الان چ سایتی باید برم برای ثبت ناماگه امشب انتخاب رشته نکنم نمیتونم بعدا برم همینطوری ثبت نام کنم آبت رشته رو؟ °•خوب ترین آدم بده دنیا... °• 1403/06/22 | 18:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64358 بدون آزمون؟ ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
باغ_خوشبختی عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 1552 https://azmoon.iau.ir/این آدرس سایته تو قسمت اطلاعیه های صفحه اصلی نوشته هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙
eeesahel مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1065 بدون آزمون؟ ن خب کنکور ک دادم امسال راستش نمیدونمبرا رشته حقوق آزمون باید بدی؟ °•خوب ترین آدم بده دنیا... °•
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64358 ن خب کنکور ک دادم امسال راستش نمیدونمبرا رشته حقوق آزمون باید بدی؟ نمیدونم برو دفترچه رو بخون ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ