2777
2789
عنوان

عاشق یکی‌ام که

144 بازدید | 13 پست

کلا ۲۴ روزه میشناسمش . ۱۰ روزه ک قهر کردم سر رفتارس و راه ارتباطی ندارم باهاش . حس میکنم فراموشم کرده فکر ک نه مطمعنم 😭 اپن ۲ روزه دخترا رو فراموش‌میکنه مطمعنم الا هرکار کنم براش اهمیتی نداره ای کاش ای کاششششش تموم نمیکردم حداقل الا ی حس ریزی شاید داشت 😭😭😭😭😭😭🖤💔 خاک تو سرم 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

اونی ک دو روز ازت بی خبر مونده میتونه یه عمرم بی خبر بمونه همون بهتر که بره

۲ روز‌نه ۱۰ روز . بعد هیچ راه ارتباطی ای نداشت هیچ کاری نمیتونست بکنه 😭💔

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری باهم حرف میزدید خب

ب یسری دلایل بهش شمارم رو ندادم . مهم ترین دلیلش این بود ک خطم رو سوزونده بودم.  الانم با خط مامانم نی نی سایت کاربری زدم . بعد اکانت دوستم وبد چت میکردم باهاش بعدم اکانت خودش داد بهم بعد ک ی پیم دادم بهش سر رفتار سردی ک داشت باهام اکانت بهش دادم و نزاشتم جوابمو بده بعد تپ پیمم گفتم اگر میخای بیا ببینمت فلان ساعت فلان جا ۲ روز نیومد یعنی دو‌روز مشخص گفتم بیاد نیومد . از اون موقع ک ن حرف زدم ن اکانت داشتم ک بهش پیم بدم اصن ی وضعی بدی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔

۲۴ روزه آشنا شدین کلا ۱۰ روزشم قهر بودین تو اون ۱۴ روز چجوری انقد عاشق شدی؟

من از خیلیی وقت پیش حدود ۵ ۶ ماه پیش دوسش داشتم توی این مدت چت میکردیم 

بابا بیخیالواسه یه رهگذر اینجوری میکنی؟کلا ۲هفته تو زندگیت بود و تمام

نه بابا ۵. ۶ ماه قبلش دوسش داشتم این مدت باهاش چت میکردم 

چند سالته عزیزم

۲۰ اونم ۲۰

نه بابا ۵. ۶ ماه قبلش دوسش داشتم این مدت باهاش چت میکردم

بازم بیخیالش شو

طرف چند سال باهاش زندگی میکنه و میبینه ارزشش رو نداره بیخیالش میشه. 

اونی که ۱۰ روز بی‌خبر ازت هست بدون اولویتش نیستی

بازم بیخیالش شوطرف چند سال باهاش زندگی میکنه و میبینه ارزشش رو نداره بیخیالش میشه. اونی که ۱۰ روز بی ...

اخه اگرم میخاست نمیتونست خبری ازم بگیره