2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سريال while you were sleeping  كه الان از شبكه كره در حال پخش هست رو من دنبال ميكنم؛دوست دارم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
زبانشونو میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط كمي در حد شنيداري.براي كامل متوجه شدن با زير نويس نگاه مي كنم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

سلام دوستان  من سریال* بازگشت زوجین* رو بهتون پیشنهاد میدم. ساخت 2017 هستش.بسیار زیبا و دیدنی هست.عاشقانه و طنزه.درباره زندگی یه زوجیه که بعد از سال ها زندگی و به وجود اومدن مشکلاتی در زندگیشون باهم  به گذشته بر می گردن تا ببینن چه چیزهایی رو از دست دادن و  با حقایق زندگی مشترک آشنا میشن و...

بازی زن و مرد اول سریال خیلی دیدنی و احساسیه. در عین سادگی معانی عمیقی درباره زندگی توی این اثر نهفته هستش.اینکه توی زندگی مشترک لحظات رو غنیمت بشماریم کسانی که متاهل باشن (به خصوص اگه مامان باشن و نی نی داشته باشن)خیلی راحت میتونن با این سریال همذات پنداری کنن.من دقیقا با این سریال زندگی کردم...باهاش خندیدم...گریه کردم...

شدیداً توصیه می کنم این سریال رو ببینید،کمتر کسی رو دیدم که از دیدنش پشیمون باشه،امیدوارم شما هم از دیدنش لذت ببرید.

عشقای قبل از تو سوءتفاهم بود...