2777
2789
عنوان

وسواس فکری

69 بازدید | 13 پست

با وسواس فکری مریضی چیکار کنم سرم درد میکرد رفتم سی تی دادم گعتن سینوزیت سادس ولی حس میکنم تومور دارم یا گردنم و نخاعم مشکل داره ولی ۴ ۵ تا دکتر گفتن مغز سالمه فقط سینوزیت و میگرنه از اونور حس میکنم مشکل گوارشی دارم

ب نظرتون چیکار کنم حالم بهتر شه؟

روانشناس و روان پزشکم رفتم تاثیری نداشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا الان ۴۵ میل پول دکتر و سی تی دادم ک همشونم گفتن سالمی خانوادمو خسته کردم

منم هرروز پام تو دکتراست ازین دکتر به اون دکتر دیگ خسته شدم

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

منم هرروز پام تو دکتراست ازین دکتر به اون دکتر دیگ خسته شدم

اخرین دکتری ک امروز رفتم متخصص مغز اعصاب بود میگفت هرچی دنبال درد باشی بیشتر اون مریضی میگیری میگف سالمی خداتو شکر کن بعد بهش گفتم ام ار ای کمر و گردن بنویس گف نمینویسم سالمی برو خونه ب زندگیت و ایندت فکر کن طرف ۵۰ سالشه نمیاد بگه اینطوریم اونطوریم ک تو با ۲۲ سال سن اسنطوری شدی

اخرین دکتری ک امروز رفتم متخصص مغز اعصاب بود میگفت هرچی دنبال درد باشی بیشتر اون مریضی میگیری میگف س ...

دقیقا منم همسن شمام همینجوری شدم خسته شدم 🤦‍♀️

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

روانشناسم زفتم اوکی نشد فقط اخرین جلسه گف تا خودت نخوای چیزی درست نمیشه ول کن مریصیو بهش فکر نکن گف ی سردرد ساده میگیری یا دل درد نباید بدترین فکر کنی ک بگو ی چیز سادس خوب میصه

دیشب دلم درد گرف گفتم اپاندیسه خرجای دکترو خودم میدم ولی خانوادم خسته شدن هی نگران میشن هی دکتر میگ چیزی نی اوکی میشن دیشب انقد گفتم همه جام درد میکنه مادرم قلبش درد گرفته بود گفتم دیگ بهشون هیچی نگم و ول کنم نهایت میخوام بمیرم دیگه

دیشب دلم درد گرف گفتم اپاندیسه خرجای دکترو خودم میدم ولی خانوادم خسته شدن هی نگران میشن هی دکتر میگ ...

هعیی چی بگم 🤦‍♀️