2777
2789
عنوان

جوجه اردک

| مشاهده متن کامل بحث + 26338 بازدید | 95 پست
سر ظهر که هوا گرمه بذارش شنا کنه. تنهاشم نذار موجود اجتماعیه تنهایی رو دوس نداره. برو داروخانه دامپز ...

اردکم سرما خورده. ابریزش داره چیکارش کنم؟ چی بهش بدم خوب بشه؟😰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اردکم سرما خورده. ابریزش داره چیکارش کنم؟ چی بهش بدم خوب بشه؟😰

فعلا قرص سرماخوردگی یک ششمش رو با اب حل کن و بعد با سرنگ بدون سوزن بریز تو نوکش.

کمی ماست هم بعدش به خوردش بده با سرنگ.

فردا اول وقت تا دیر نشده برو میدون توحید 3 تا داروخانه دامپزشکی هست بگو انتی بیوتیک طیور میخوام. ارزونه شاید 3 تومن اینطورا. و مولتی ویتامینشون.

تو ابی که میخوره هر روز صبح یه نوک قاشق انتی بیوتیک بریز و تمام مدت فقط همون اب رو بذار تو کل روز جلوش.

فقط فردا حتما برو دنبال دارو صبحا نذار دیر بشه چون کوچولوعه زود ضعیف میشه و میمیره. زود به دادش برسی موندنیه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
فعلا قرص سرماخوردگی یک ششمش رو با اب حل کن و بعد با سرنگ بدون سوزن بریز تو نوکش. کمی ماست هم بعدش ب ...

خیلی ممنون اره الان بهش یک شیشم قرص سرماخوردگی حل کردم تو اب بهش دادم خورد

علت اینکه اردک سرما میخوره چیه؟

احتمالا جاش به اندازه کافی گرم نبوده. مادرش کنارش نیست گرمش کنه. شبا باید زیرش خشک باشه و سنگ هم نباشه. دمای خونه براش مناسبه.

حالش چطوره؟؟؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
احتمالا جاش به اندازه کافی گرم نبوده. مادرش کنارش نیست گرمش کنه. شبا باید زیرش خشک باشه و سنگ هم نبا ...

حالش خوبه خداروشکر 😍 

روزی دوبار جاش رو تمیز و عوض میکنم

اره. خداروشکر خوب شده. چرا سویا نمیخوره؟ براش گذاشتم تو ابش ولی انگار دوست نداره. نوک میزنه ولی نمیخ ...

دوره انتی بیوتیک رو تا 7 روز ادامه بده وگرنه عود میکنه و از پا درش میاره. تا وقتی هم که انتی بیوتیک بخوره کمی جوجت بو میده:)

بچه خوش خوراکه سویا دوس نداره لابد

ماکارانی سبوسدار براش بپز با چاقو خوردش کن که تو گلوش گیر ن نه بده بخوره یه قاشق ماست هم رو ماکارانی بریز. متست انتی بیوتیک طبیعی داره.

یه عکسم از این گوگولی بذار :)))))