2777
2789
عنوان

نامزد خواهرم

285 بازدید | 9 پست

هم خیلی پولداره هم خوشگله هم خوش اخلاق 

البته خواهرمم خیلیییی خوشگه خودش

امیدوارم خوشبخت بشن

ولی من برعکس اون هیچ شانسی تو زندگیم نداشتم.  هم زیبا نیستم هم طلاق گرفتم. 

فک کنم سرنوشت من تنهایی ابدی باشه.

من حتی یک سوم خواهرم قشنگ نیستم از هیچ لحاظ💔 حتی مثل اون موفقم نیستم. 

هیچی نیستم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه نیستی 

چون اعتماد به نفس نداری 

خودتو دست بالا بگیری متوجه میشی کی هستی

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

وقتی نقصای زیادی دارم چی؟ کی با این نقصام منو دوس داره اخه😔😔

چه نقصی مثلا

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم یه سری ویژگی ها دست خودمون نیست مثل زیبایی، قد و …اما خیلی موارد دیگه دست خودمونه و اگه نداریمش بخاطر کم کاری خودمونه. مثلا تناسب اندام،مثلا مهارت تو فلان زمینه. شما وقتی موفق میشی که به جای اینکه در نقش قربانی باشی و همش بگی هیچی ندارم و هیچی نیستم و … در نقش محرک زندگی خودت باشی.تلاش کن بدست بیاری.چه اندام،چه مهارت و موفقیت

طلاقاندام خیلیی بد قیافه خیلی متوسط

🫤🫤 من فکر کردم یه دست یه پا نداری

این نقص نیس ایرادم نیس

نمیتونی باشگاه بری تو خونه رژیم کالری شماری بگیری مثل برنامه کرفس

نمیتونی تند تند مرکز زیبایی بری تو خونه موهاتو رنگ کن لاک خوش رنگ بزن سعی کن از این ماسک ها که دونه سی تومن چهل تومنه هفته ای یکی دوبار بزاری 

پوست خیار و سیب و پرتغال بزار

لباس اگه نمیتونی بخری زمانی که پول دستت هس یه چند دست لباس نو و تمیز بخری 

اینارو با کنی فکر میشه درست کرد

فقط سرمار برو پول دربیار تا مشکلاتت حل بشه 

نشستی خونه میزنی تو سر خودت که چی بشه ؟ وای من بدبختم وای من زشتم 😩🫤🫤🫤🫤

پاشو یه تکون به خودت بده بابا 

مقایسرم بزار کنار

خواهرت خواهرته خودت خودت 

پاشو بابا