2821
2789
عنوان

شغل پردرامد

162 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من شوهرم کارمنده در حد مخارج زندگی حقوق می گیره خیلی دلم میخواد خودم درآمد داشته باشم آرزوی خیلی چیزا به دلم مونده توی خونه پدرمم همین اوضاع بود کاری متناسب با رشته ام هم پیدا نکردم شهرستان کوچیکی هم هستم بچه کوچیکم دارم پیشنهادی دارید برای شروع کاری که درآمدش خوب باشه؟ میترسم کاری شروع کنم شکست بخورم کمی پس اندازم دارم هدر بره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم رشته ات چیبوده و به چی علاقه داری ولی اگ به ادیت و اینا علاقه داری خودت تو خونه با گوشی ادیت یاد بگیر پیج بزن و کار ادیت بگیر، اگه خوب بتونی پیش بری درآمد خوبی کسب میکنی یا میتونی تو سالن آرایشگری شروع به کار کنی

بدلیجات بفروش عالیه دخترخالم ۳سال فروخت الان اوضاعش عالیه

آنلاین شاپ خوشم میاد که از خونه هم بیرون نرم به خاطر بچه ولی می ترسم کارم نگیره پولم هدر بره. چهره خودمم نمی تونم نشون بدم راه و چاهشم بلد نیستم😔

آنلاین شاپ خوشم میاد که از خونه هم بیرون نرم به خاطر بچه ولی می ترسم کارم نگیره پولم هدر بره. چهره خ ...

ن مطمئن باش فروش داره کلاهرکاری ریسک داره مثلا نصف پس اندازتو برای سرمایه کار بزار همشو نذار ک ضرر کنی ولی قطعا بدلیجات ضرر نداره خواهر و دوم اینکه بایداینستابزنی حتما

ن مطمئن باش فروش داره کلاهرکاری ریسک داره مثلا نصف پس اندازتو برای سرمایه کار بزار همشو نذار ک ضرر ک ...

از کجا باید بخرم شهرستان از این چیزا ندارن که ارزونم باشه بتونم بخرم خودمم سودی روش بکشم

از کجا باید بخرم شهرستان از این چیزا ندارن که ارزونم باشه بتونم بخرم خودمم سودی روش بکشم

باید خیلی سرچ کنی توگوگل وعمده فروش ها رو پیدا کنی باید بدلیجات رنگ ثابت باکیفیت بیاری سخت اما درامدش عالیه