2777
2789

منم دو ساله دچارشم

هرچقدر هم ارتوپد و فیزیوتراپی رفتم حل نشد

فقط ورزش میکنم بهتر شده

ولی صد در صد حل نشده هنوز

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

احتمال اینکه از معدت باشه هم هست، اگه نوار قلبت اوکی بوده احتمالا معده درد عصبی داری، الان به فاموتیدین یا فردا صبح یه امپرازول بخور ببین تغییر میکنه

اگه از معدت هم نباشه با ورزش های آروم مثل پیلاتس یا یوگا میتونی دردتو کمتر کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دو سال درگیرم خسته شدم ولی ارتوپدی نرفتم

دلایلش خیلی زیاده

من وقتی عصبی میشم

یا بد میخابم 

اذیتم میکنه

ممکنه از معده هم باشه؛معده ی منو کافئین و هندونه به شدت اذیت میکنه

من یه مدتیه میرقصم و وزنه میزنم برای تقویت عضله ی ذوزنقه ای(تو نت سرچ کنی ورزشاش هست)خیلی بهترم

ماساژ هم خیلی بهترش میکنه

ویکس رلاکس که سفیده و هندیه بخر و از گردن تا کتف رو ماساژ بده و اون عضلاتی ک حس میکنی گرفتس رو فشار بده

اگر داخل کمرته و دستت نمیرسه،به کمر بخاب و یه توپ تنیس بذار نقطه ای که درد میکنه

دونقطه ی سفت بالای گردن جایی ک به سر متصل میشه ،هست

اونجا رو ماساژ بده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
دلایلش خیلی زیادهمن وقتی عصبی میشمیا بد میخابم اذیتم میکنهممکنه از معده هم باشه؛معده ی منو کافئین و ...

ممنون گلم این ویکس ک گفتین باید از کجا بگیرم ..من ک مشکل قلبی دارم ضخامت دریچه ولی دکترم میگه خفیف علایمت عصبی هست مشکل معده هم دارم حالا نمیدونم از اعصاب یا معده 

ممنون گلم این ویکس ک گفتین باید از کجا بگیرم ..من ک مشکل قلبی دارم ضخامت دریچه ولی دکترم میگه خفیف ع ...

ببین درد کتف هم ممکنه از قلب باشه هم اعصاب

کلا دردی که از ناحیه ی گردن کشیده میشه تا کتف و اینا،درد عصبیه

حالا مشکل معده ی عصبی اینو تشدیدش میکنه،دکتر ب من میگفت معده ک عصبی میشه میره تو اسپاسم و نمیذاره خون به اون عضلات برسه

حالا تو با ورزش و ماساژ خون رسانی اون ناحیه رو بیشتر میکنی تا عضلاتش باز شن

و اینکه اگر استرس داری سعی کن کمش کنی

ویکسه هم تو عطاریا گمونم گیر بیاد من بابام میخره محض همین دقیق نمیدونم؛یه قوطی سفید کوچیک داره عکس یه مرد روشه سرش رو گرفته