دوست عزیز نظراتم مبنی بر تجربیات زندگی خودم که نظر شخص من هست شما میتونین نظر دیگه ای داشته باشین اگر انسان افراطی در هر زمینه ای و زن ستیز هستی و با نظر من مخالفی و سعی در پاچه گرفتن داری خواهشا ریپلی نکن
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
آخه یکی میگفت اول با شربت پایین بیارمن شربت نداشتم و شیاف استا گذاشتم
نه با شربت نمیاد پایین عزیزم من هزار بار دادم نمیاد بعد باید بزاری زمان بگذره تا شاید بزاری خیلی سخت میشه اول سیاف بزار
دوست عزیز نظراتم مبنی بر تجربیات زندگی خودم که نظر شخص من هست شما میتونین نظر دیگه ای داشته باشین اگر انسان افراطی در هر زمینه ای و زن ستیز هستی و با نظر من مخالفی و سعی در پاچه گرفتن داری خواهشا ریپلی نکن
عزیزم سیب زمینی حلقه کن بزار رو سینه و کف پاش.یه بار دختر خیر اندیش چیزهای جالبی میگفت که سریع قطع بشه.تو گوگل سرچکن پایین اومدن تب از نظر دکتر خیر اندیش
دکتر هم زودی ۴ تا دارو مینویسه و تماممیترسم بدن بچم به دارو عادت کنه و بعدها به داروها مقاومت نشون ب ...
خب شاید خدای نکرده گلو یا یه جای بدنش عفونت داره ، فایده نداره که هی پاشویه کنی و سیب زمینی حلقه کنی ، بالاخره باید آنتی بیوتیک مصرف کنه تا تبش قطع بشه
ویروسهلرز داره همراه تبالان بالا اورده گلاب روتون.چیکار کنم
از کجا میدونی ویروسه ، بچه ی منم چند روز سرفه داشت گفتم حساسیته خودش خوب میشه ، الان یه ماهه سرفش خوب نشده کاش زودتر دکتر میبردمش .خواهر گلم ،تو ،تب سنجم نداری ، چه دل و جرئتی داری ، اگه مشکل مالی نداری ببرش دکتر ، استفراغش مداوم نشه ، آب بدنش کم نشه . اگه خواستی غذا بهش بدی کم کم شروع کن یهو یه حجم زیاد بهش ندی