2777
2789
عنوان

سریالای هندی😑😑😑😑😑😑

114 بازدید | 11 پست

چقدر اخه یه فیلم میتونه مضخرف باشهههه

یارو به فوت میکنه به طرف یهو میبینی با همون فوت میوفته رو زمین قل میخوره صد کیلومتر دورتر میشه 🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀ یا مثلا دوتا پسر یه دختر بچه پیدا میکنن بزرگش میکنن بزرگ که شد میفهمن مادرشونه😶😑

یه فیلم میشناسم هندیه طرف خواهر دوقلوشو بخواطر اینکه رنگ پوستش یک درجه تیره تر از خودش بود نشناخت بعد که رنگ پوستشو پاک کرد فهمید خواهر دوقلوشه🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀ نمیکنن یه فیلمی درست کنن انقدر خالی بندی نداشته باشه 

چشم ها دریچه ی روحن!...

یا شوهره میمیره 

چند روز بعد یکیو میارن عین شوهرس 

مثلا فلیم تابکی  یا شوق پرواز چکور

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشونه فقط🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یکی دیدم یبار، طرف ی مشت زد، اونی ک مشت خورد از کره زمین خارج شد🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اینا با فیلماشون خودشون خر فرض میکنن 

ما با عقاید خرافاتمون 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

تارنگ پوستشو برداشت خواهرشو شناخت؟ عجب خری بوده🤣🤣

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

من یه فیلم هندی دیدم دختره دید دارن سمته نامزدش تیر پرت میکنن (تفنگ)بعد میره جلو نامزده تیر و با دستاش میگیره پرت میکنه سمته کسی که تیر زده بود بعد اون مرده میمیره😐😂🤣واقعا فازا مازا

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

خب تخیل شون شبیه خالی بندیه منم موافقم آبائه

ولی هالیوود هم مثلا طرف عنکبوت نیش میزنه خصوصیات عنکبوت بهش منقل میشه ولی چون کیفیت فیلم سازی بالاس احساس باورپذیری میده

مثلا همین فوت کردن اگه طرف یه ظاهر شکیل و ابرقهرمانی داشته باشه و کیفیت فیلم سازی بالا باشه میتونه یه ایده ابرقهرمانی تخیلی باشه برا خودش

خدایا شکرت🩷
تارنگ پوستشو برداشت خواهرشو شناخت؟ عجب خری بوده🤣🤣

آره خودم با همین چشمام دیدم 

کپی برابر اصل هم بودن فقط یک درجه رنگ پوست خواهره روشن تر بود نشناخت تا پاک کرد نزدیک بود از شدت شوکه شدن سکته کنه 

چشم ها دریچه ی روحن!...

مادرشونه فقط🤣🤣🤣🤣🤣🤣یکی دیدم یبار، طرف ی مشت زد، اونی ک مشت خورد از کره زمین خارج شد🤣

🤣🤣🤣🤣از کره خارج شد عجب اسیدی

یکی دیگ دوستم تعريف کرد 

تو ی فیلم هندی یکیو از دوتا پاهاش ب حالت افقی گرفتن بعد دوییدن

بعد سر کسی ک اویزون بود محکم و تند به ستون ها میخورد

40 تا ستون ک سرش رد کرد

طرف برگشت ببینه زندس یا ن 

مرده ی نیشخند زد بهش گفت تو نمی تونی منو بکشی😘