banoo_khp مدیر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 عنوان کیاا کودک درونشون فعاله??? | مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 124 پست اوناییی که کودک درونشون فعاله خیلی احساساتی هستن.حاشیه ایی نیستن.زود میبخشن. راحتن و دوست دارن باهمه دوست بشن.دورو نیستن.شادن....ولی خیلی ضربه میخورن.چون خیلی ساده هستن.تا حالا شده همسرتون بهتون بگه بچه??? هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ 1396/07/24 | 16:52 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_khp مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 اينجوري خ راحت تريم..بنظرم اونايي ك نميبخشن خودشونو عذاب ميدن..دخترخالم كلي بهم حرف زد ي مدت باهم قه ... بدش به من😀من دوسش دارم هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
96helena عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 23330 گودزیلا😛😛😛😓 😂😂😂😂گودزیلای دهه هفتادم دیگه درست وسطش 75😂😂😂😂
ایلار18 عضویت: 1390/10/22 تعداد پست: 9684 ای جان خداحفظشون کنه بدنیا اومدن بگو یک برنامه رو ببرم روآنتن اختصاص به اونا😎😂 😂😂😂مرسی عزیز دلم...انشالله قسمت همه منتظرای نینی فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
banoo_khp مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 بله با من کار داشتی گوشی دستتون😀کودک درونتونو به اشتراک بزارین باهاش بازی کنم😊 هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
96helena عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 23330 گوشی دستتون😀 کودک درونتونو به اشتراک بزارین باهاش بازی کنم😊 😂😂😂😂😂
banoo_khp مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 😂😂😂نه همسرم نگفته اینو چون خودشم شدیدا کودک درونش فعاله خیلس خوب اهم کنار میاییم ..گمنم که ... 😀😀😀😀😀خداروشکر هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
سعیده55 عضویت: 1394/10/30 تعداد پست: 3278 😂😂😂😂گودزیلای دهه هفتادم دیگه درست وسطش 75😂😂😂😂 ای هواااار اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!
ایلار18 عضویت: 1390/10/22 تعداد پست: 9684 اوخی دوقلو دارییییی 😍😍😍😍مامانه منم منو داداشمو باهم قورت داده بود😂😂😂😍😍😍 ای جااااان😍😍😍نی نیا خوشمزه ن...همشونو باید قورت داد😂😂 فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
banoo_khp مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 بچه ها ممکنه من به جای سگ درون کرکس درون داشته باشم ؟، سگ بهتره.کرکس زشته😀 هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
banoo_khp مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 نمیدونم چرا؟کلا جدی هستم بخصوص بعد بچه قرضی یکم کودک درون میخواین???😊😀 هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
banoo_khp مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 اووو چقد بچه،😍😄 سلام کوچولوهای مهربون خاله قربونتون بره (مثلا خاله شادونه ام،😓😓😄) 😄😄😄😄دلاممممممم هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
سعیده55 عضویت: 1394/10/30 تعداد پست: 3278 😄😄😄😄دلاممممممم دیر اومدی خاله رفت الان من قصاب سرکوچم😂😂😓 اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!
banoo_khp مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 بچه یعنی انسانی پر از صفات پاک و زیبا و روح و دل لطیف ...😍 پس ناراحتی نداره که😊 برای یه لحظه وقتی بهم گفت بچه.خولستم بگم یه بچه ایی نشونت بدم💪 هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
banoo_khp مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 خب خب (درحالی که دهان1متر بازاست تصورکن لطفا)😓😁 اگربگید خاله براتون چی آورده؟؟؟؟؟ نخود کیش میش&n ... بع بع😄😄 هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
banoo_khp مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 759 بعضی وقتا فعال میشه😃 بعضی وقتام خانوم مُسنه ی درونم فعال میشه😃 😀اون قسمت ننه جووون 👵 هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ