2777
2789
عنوان

من خیلی حسودم

176 بازدید | 6 پست

من واقعا سر خیلی چیزای بی مورد اعصاب خودم و همسر سابقم(هنوز کامل نشده طلاقمون)رو بهم می‌ریختم و این باعث شد که کم کم ازهم سرد بشیم و و با تلنبار شدن کلی مشکل روی هم به جدایی روی آوردیم 

چرت خواهرت فلان لباس رو داره من ندارم!چرا شوهر خواهرت به خواهرت پول میده تو به من نمیدی(واقعا هم نمی‌داد هیچوقت)!چرا خواهرت پول داره لیرز کل بدن بره تو پول لیرز من رو دو ماه در میون میدی(فقط بیک.ینی و زیر بغل رو میداد)!چرا من رو بیرون نمی‌بری در صورتی که اونا همیشه بیرونن! 

کلی حرفای اینطوری که نمیدونم واقعا مشکل از من بود یا شوهرم

و الانم که اینجا مطرح کردم نمیدونم چطوری باید با این حس حسادت کنار بیارم با کلا کنار بذارمش 

لطفا راهنمایی کنید

دخت شیرازی🥹💕

بنظرم حسادتت از کنترل خارج شده

زندگی خودتم حسادتت بهم ریخت 

یکاری واسش کن.

The most unpopular girl in the world⭐️واسم دعا کنید تو کارام خیلی موفق باشم و آیندهای که میخوام رو داشته باشم🎨🌟🌃🌙🗽🌉🏆🎰🥇🪩🎻💵🏹🔑🪪🪞🎆✨️🔮🪽🧜🏼♀️🎄🎖🎬🕯👠✈️✉️🎭🕛

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جای اینکه ازش طلبکار باشی خواهش میکردی هم بیرون میبردت هم پول بهت میداد هم لیزر میرفتی تقصیر توعه که ...

اتفاقا میکردم این کارهارو ولی همیشه میگفت پول ندارم 

دخت شیرازی🥹💕

همین که داری میگی اغرار کردن اولین قدم برای اینکه به خودت کمک کنی حال روحیت خوب بشه 

تا وقتی توی انکاریم و نمی خواهیم بپذیریم که مثلا حسودیم یا بیماریم یا اعتیاد داریم اینا نمی تونیم به بهبودی خودمون کمک کنیم

من تو ازدواج اولم اینجوری بودم.(هرچند این دلیل جداییم نبود و شوهرم روانی بود)

توی ازدواج دومم فهمیدم هیچ چیزی تو دنیا ارزش بهم ریختن روابطمو نداره. یه چند لحظه اروم میشم و با خودم بدترین نتیجه ای رو که از ب میون کشیدن بحث ممکنه اتفاق بیفته رو متصور میشم و بعد تموم میکنم میره و حرفشو اصلا نمیزنم. بعد چند روزم یادم میره اون موضوع رو.