2777
2789
عنوان

کشیدن بخیه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 120774 بازدید | 103 پست
تامپون درد نداشتتتتتت😱😱😷😷😲😲😲😲😲😲😲واقعا!!!!😭😭وای خدا رگ های دماقم الان تیر کشید مغزم درد ...

خب فک کنم انداره تامپونا فرق میکنه من ی حس چندش داشتم فک میکردم داره مغزمو ازون ته میکشه🙁 داغ بود

انشآلله که درد نداره عزیزم منم میخوام عمل کنم ...راضی هستی از عمل ؟میشه اسم دکتر وقیمتم بگی؟بینی شما ...

سایه جان پیش کی میخوایی عمل کنی ؟؟ دکتد خوب با هزینه مناسب سراغ داری ؟ تا حالا دکتری رفتی که مد نظرت باشه عمل بشی با اون //؟

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تامپون منم سر سوزن درد نداشت فقط قلقلك داشت يه حس خوب بود وقتي ميكشيد بيرون از بينيم😀

تامپون و چندروز بعد میکشن؟بخیه رو چندروز بعد؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اخه دستم  ی سری خورد ب بخیه ها سوخت. الان جرات ندارم کرم بزنم بشون🤐

خسته نباشي😑 من انقدر با دماغم ور ميرفتم كه نگو😀

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...
تامپون منم سر سوزن درد نداشت فقط قلقلك داشت يه حس خوب بود وقتي ميكشيد بيرون از بينيم😀

طنین جان شما هم عمل کردی ؟؟ چند وقت قبل ؟؟ هزینه دکتر و اسم دکتر ت  چی هست ؟؟ راضی هستی ؟؟

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 
سایه جان پیش کی میخوایی عمل کنی ؟؟ دکتد خوب با هزینه مناسب سراغ داری ؟ تا حالا دکتری رفتی که مد نظرت ...

فعلا دارم تحقیق میکنم عزیزم پیدا نکردم متاسفانه اردیبهشت میخوام عمل کنم ...دنبال دکتریم که بینی گوشتی و خوب عمل کنه اکثرا میگن بد میشه نپیدونم چرا؟!!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خب فک کنم انداره تامپونا فرق میکنه من ی حس چندش داشتم فک میکردم داره مغزمو ازون ته میکشه🙁 داغ بود

من خیلی اذیت شدم تا زمانی که نکشیدم منگ بودم کلم به اصطلاح گنده و سنگین بود بعد عمل من تا یه هفته ولو رختخواب بودم چون بیهوشی رو بد تاثیر گذاشته بود موقع بخیه فقط از چشامم هی اشک میومد قلپ قلپ حتما چربش کن که اذیت نشی بخیه کشیدن وقتی خشک باشه درد داره 

انشآلله که درد نداره عزیزم منم میخوام عمل کنم ...راضی هستی از عمل ؟میشه اسم دکتر وقیمتم بگی؟بینی شما ...

حقیقتا من اصن قصد عمل نداشتم .این شهری ک هستیم دکترش دوست شوهرمه اول اون عمل کرد بخاطر انحراف و مشکل تنفسی البته زیباییم بود دیگه بعدشم من هوایی شدم چون قیمتش و کارش  خوب بود شوهرم شد هفصد تومن  چن ماه پیش چون انحراف زده بود واسش .مال منم شد یک و هفصد البته اشنا داشتیم تو  بیمارستان و  قیمت اصلیش فک کنم حدود دو سیصد هس اینجا .

فعلا دارم تحقیق میکنم عزیزم پیدا نکردم متاسفانه اردیبهشت میخوام عمل کنم ...دنبال دکتریم که بینی گوشت ...

دکتر میلانی چطوره ؟؟ میگن کارش خوبه

حقیقتا من اصن قصد عمل نداشتم .این شهری ک هستیم دکترش دوست شوهرمه اول اون عمل کرد بخاطر انحراف و مشکل ...

کجا عمل کردین کدوم شهر >>>> ؟؟ میشه اسم دکتر رو بدین مرسی 

حقیقتا من اصن قصد عمل نداشتم .این شهری ک هستیم دکترش دوست شوهرمه اول اون عمل کرد بخاطر انحراف و مشکل ...

چه عالی عزیزممم ...من تهرانم اینجا که قیمتا نجومیه ..

من خیلی اذیت شدم تا زمانی که نکشیدم منگ بودم کلم به اصطلاح گنده و سنگین بود بعد عمل من تا یه هفته ول ...

سما جان پیش کی عمل کردین و هزینه چقدر شد ؟ راضی هستین از نتیجه . عوارضی نداشت گلم ؟؟

فعلا دارم تحقیق میکنم عزیزم پیدا نکردم متاسفانه اردیبهشت میخوام عمل کنم ...دنبال دکتریم که بینی گوشت ...

بد نمیشه این یه باور عمومی شده که بینی گوشتی بد میشه من تقریبا 5 ساله عمل کردم بینیم گوشتی بود مثلا اصلا نه دفرمه شده نه هیچی خیلی هم خوب شد البته من دوست نداشتم غیر عادی عمل کنم طبیعی عمل کردم که تا نگم کسی نمی فهمه حتی توپ هم خورد تو صورتم یا موقع نشستن پشت فرمون هواسم نبود کیف رو فرمون گذاشتم دسته کیف ایساده بود دماقم و از زیر خورد بهش و کشید بالا چیزی نشد فقط 10 دقیقه کلی ستاره دور ورم حس میکردم😂در کل راضیم

دکتر میلانی چطوره ؟؟ میگن کارش خوبه

تهرانه نمیدونم ..باید چند نفرو انتخاب کنیم بریم ویزیت شیم...شمام بینیتون گوشتیه؟