2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی

51 بازدید | 10 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر یه سوال داشتم من مادرم باید عمل کنن هزینه جراحی ۶۰ میلیونه بیمه تکمیلی داریم .

حتما باید اول پولو واریز کنیم ؟بعد بیمه بده؟یا میشه با نامه پول پرداخت نکرد؟ممنون میشم اگر کسی میدونه بگه🙏

میتونین برین جایی که مستقیم با بیمه قرارداد دارن که پول کمتر بدین

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی ک ک با بیمتون قرارداد دارن برین 

یا کمتر هزینه میدین یا هیچی 

بابای من پاش شکست

قلبش فنر گذاشتن و .... ی هزاریم ندادیم چون بیمارستانی ک‌باهاش قرارداد داشتیم رفتیم 

ک البته ب درصد بیمتونم بستگی داره ولی مطمئنا کمتر میشه

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

اگه بیمارستان با اون بیمه شما قرار داد داشته باشه یه مبلغ کمی از شما میگیرن .اما اگه نه،باید خودتون مبلغو کانل پرداخت کنین بعدا از بیمه یه مبلغیشو میتونین بگیرین

❤️اللهم عجل لولیک الفرج💚  اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم ❣

بیمه تکمیلیمون دانا هستش

نه sos هست،، قبلا بیمه ما هم داشتیم همین بود 

ولی همون بیمارستانی ک قرارداد دارید برید بپرسید دقیق میگن بهتون یا از بیمتون بپرسید

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
بیمه دانا

دو حالت داره 

یا بیمه دانا با اون بیمارستان قرارداد داره که در این صورت نیازی به معرفی نامه نیست و کارا طبق روال انجام میشه 

یا قرارداد نداره که در این صورت باید قبل از عمل معرفی نامه ی بیمه رو بگیرید واسه اون بیمارستان 

ولی اولش از  واحد ترخیص بیمارستان یا همون حسابداری بپرسید