2777
2789
عنوان

چه حرف سنگینی

90 بازدید | 4 پست

من و شوهرم از جاهای مختلف هستیم بعد اجی همسایه ما همسایه شوهرمم اینا هستن هیچی دیگه تازه فهمیدم همسایه مون به اجیش گفته اجیش هم به مامان شوهرم گفته این دختره یعنی من چی بوده رفتید برای پسرتون گرفتید به درد نمیخوره قبلا ها هم مادرشوهرم بهم گفت همه میگن پسرم حیف بوده اومدیم از اونجا زن گرفتیم براش من شنیدم هیچی نگفتم ولی قلبمو شکستن شوهرم نمیدونه اصرار داره من با خانواده اش صمیمی بشم کاش هیچ وقت نمیومدن میخوام امروز به شوهرم بگم تو که از ازدواح با من پشیمون شدی همون اول بهت گفته بودن میخواستی گوش کنی

حرف اونا هیچی

تو چرا راحت با این مسئله کنار اومدی و قبولش کردی؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شاید چون شوهرمو دوست دارم خسته شدم

اینجور مواقع همیشه دست بالا بگیر

مادرشوهرا همشون همینن

بگو دیروز مامانم رفته بود فلان جا مادر فلانی و دیده بود اگه گفت کیه بگو خواستگار سابقم یه شغل درست و حسابی هم بچسبون کنار یا یه قیافه بهتر

اینجور با سیاست گاهی تو حرفات تیکه بنداز

ملت فکر میکنن ما دخترا و هیچکی نگاه نمیکنه بجز پسرشون

مادرشوهرت گفت پسرم حیف شده نمونی عین چی زل نزنی بهش ها

بخند بگو مادرجون اینو جای دیگه نگین ها، حداقل جلوی فامیلای ما‌ نگین من میترسم به غرور شوهرم بر بخوره، شما نمیدونین فامیلای من میدونن که من چه خواستگارایی داشتم حالا میخواین جلوی فامیلای خودتون بگین ایراد نداره اونا که خبر ندارن

ترجیحا هم این بحث ها و وقتی بکن که شوهرت نیست

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
اینجور مواقع همیشه دست بالا بگیرمادرشوهرا همشون همیننبگو دیروز مامانم رفته بود فلان جا مادر فلانی و ...

اینجوری جواب بدم شر میشه ها😑 میره به پسرش میگه شوهرم خونمو میکنه تو شیشه 🥲💔