2777
2789
عنوان

چرا خودم برا خودم کافی نیستم🥲

91 بازدید | 6 پست

هر دفعه که گل میبینم عجیب دلم میخواد یکی برام بخره .خودم برا خودم که گرفتم زیاد ذوق نداشت البته داشتاااا ولی حس میکنم از دست یکی دیگه بگیرم بهتر بهم بچسبه شایدم اصلا اینطور نباشه 🤷‍♀️

ولی من به کسایی که حتی یدونه شوکولات با عشق دریافت میکنن حسودیم میشه به نظرم شوکولاتی که از دست کسی که دوست داره و دوسش داری دریافت میکنی ۱۰۰ برابر ذوقش بیشتره از طلایی که خودت برا خودت میگیریه البته اینا همه توهم کسیه که ۲۳ سال از زندگیش و به سینگلانه ترین حالت ممکن گذرونده اس .به نظرتون واقعا همینطوره؟

منم تا همین سن رو به سینگلانه ترین حالت ممکن گذروندم ولی اعتقاد دارم چیزی که ادم با پول خودش بخره خیلی بیشتر میچسبه

من اصلا از کادو گرفتن خوشم نمیاد،دلم میخواد خودم هرچی دوست دارم واسه خودم بخرم،حتی خواهرم هم برام چیزی میگیره به زور قبول میکنم و چندبار پسش میدم😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا همین سن رو به سینگلانه ترین حالت ممکن گذروندم ولی اعتقاد دارم چیزی که ادم با پول خودش بخره خی ...

اینم حرفیه 😁

ولی خدایی کادو ذوق داره مخصوصا اگه  ناگهانی و بی برنامه باشه یعنی یکی به فکرته 

اینم حرفیه 😁ولی خدایی کادو ذوق داره مخصوصا اگه ناگهانی و بی برنامه باشه یعنی یکی به فکرته

من دوست ندارم😅البته شاید از کمبود عزت نفس باشه چون همش حس میکنم بقیه به زحمت افتادن و چرا برا من پول‌خرج کردن🤧حس معذب بودن دارم یعنی

عزیزم هردوتاش باید باشه

هم خودت برای خودت کافی باشی و خودتو دوس داشته باشی

هم کسی باشه که به ادم محبت کنه و ما بهش محبت کنیم

ولی خب وقتی نیست که چاره ای نیس

ادم باید با شخص مناسبی باشه 

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

دخترا اگه دوس دارید بیاید گروه ما باهم کتاب میخونیم و حرمت نفسمون رو بالا میبریم😍

هفته ای یه کتاب میخونیم یا گوش میدیم و بعدم راجع بهش حرف میزنیم

https://t.me/+XWG3XhGOQTRkNGI0

راستی کتاب زندگی دومت زمانی اغاز میشود که میفهمی فقط یک زندگی داری  ،خیلی خوبه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch