2777
2789
عنوان

سی سالمه طلاق اشتباه نیس

424 بازدید | 22 پست

ازدواج دوممه..وضیت مالی خوبی داره همسرم.تو شهر کوچیک زندگی می‌کنیم.خانوادگی اصالت خوبی دارند.با هم فامیلیم.اخلاق زیرصفر هس.خودخواه هس شدید.گیر میده مدام.حتی خونه مامانم بخوام برم باید میل داشته باشه ک بزاره برم وگرنه حق ندارم برم.داد میزنه سریع عصبی میشه.محبت هم نمی بینم ازش.خودم خیلی میخوام طلاق بگیرم.اما چون فامیلیم می دونم رابطه دو خانواده ب هم میخوره و احتمال میدم کل اقوام با خانواده ما بد شن

چیکار کنم

برو مشاوره 

یه مشاوره خوب

شوهر خواهر من خیلی شکاک بود خواهرم به کمک مشاوره آدمش کرد

جوری که هنوز خودمون هم باورمون نمیشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادمی نیس بیاد مشاور

اونم نمیومد

خواهرم خودش یواشکی میرفت

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دوسش نداری؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

راه حل خوبی نیست ولی کم کم شروع کن از اخلاقاش پیش خانواده و همون فامیلا بگو تا جا بیفته برا همه که ادم با اخلاقی نیست 

بعد هم طلاق بگیر 

اینجوری حداقل سرزنش نمیشید و لازم به توضیحم نیست 

متاسفانه ازدواج فامیلی مجبوری یه کارایی بکنی که اصلا درست نیست ولی خب برای حفظ فامیل مجبوری 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اره عزیزم طلاق بگیر 

چون با شوهرت خیلی مشکل دارید 

یا میگه طلاتو بده مادرم نگه داره 

یا ازت پول مهریه ات از ازدواج قبلتو میخواد 

یا دوست دختر داره 

یا زمین مهریه ات  رو میخواد 

تو تاپیک قبلیات  هم همه گفتن جدا شی بهتره 

شوهر کردی خیر سرت 

ببخشید تند خوانی نکن دختر 

ناراحت هم نشو از پستم 

یا شوهر نداری و سر کاریم یا داری ولی زرنگه

C᭄

اره عزیزم طلاق بگیر چون با شوهرت خیلی مشکل دارید یا میگه طلاتو بده مادرم نگه داره یا ازت پول مهریه ا ...

دارم آبجی. نگران خونوادم فقط و فقط.چون خیلی بهم نزدیکن دو خونواده.میدونم سرافکنده میشن

دارم آبجی. نگران خونوادم فقط و فقط.چون خیلی بهم نزدیکن دو خونواده.میدونم سرافکنده میشن

دو خانواده؟ 

چرا فکر اونایی با این تربیتشون 

خانوادت رو هم در جریان بزار 

بگو اون مهریه ام رو میخواد 

مال خودش ماله مال منم مالشه 

تو خودت مستقل بودی  دیگه چرا بازم خودتو تو چاه عمیق تر انداختی 

C᭄