2777
2789
عنوان

رسم شما برای عقد و ازدواج چیه

164 بازدید | 6 پست

ما خودمون جشن نگرفتیم به دلایلی ولی تو رستوران شام عقد دادیم و پذیرایی هم خونه خودمون انجام دادیم بعد عقد محضری

حالا یه فامیلمون داره زن میگیره بحثشون شده

خانواده دختر میگن ما بعد عقد محضری میریم خونه هامون و دیگه تا عروسی مراسمی نیست

جدی جدی مراسم عقد به عهده کیه؟

مامان نامزدم منم گیر داده بود تالار بگیرید رفته بود برای خودش تالار دیده بود به بابام زنگ زده بود اینجا بگیرید بابام گفت مراسم نمی‌گیرم فقط ناهار .😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

مراسم عقد خونه ی عروسه خرجش با داماده 

اگه عروس میگه مثلا جا ندارم اونوقت خرج تالار با خودشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینارو نمیدونم ولی من ک عقد کردم محضری بود شبشم شام رفتیم خونه مادرشوهرم هفته بعدش مادر من خانواده شوهرمو دعوت کرد

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

سلام مراسم عقد و حنابندون دختر با خانواده دختر هست خرج عروسی و حنابندون پسر با خانواده داماد 

بله برون هم جشن نمیگیریم یه مجلس خودمونی با خانواده پسر و دختر بدون هر غریبه ای 

غذای بعد عقد با خانواده دختر و غذای عروسی با خانواده داماد هست 

توی همه مراسم ها هم میوه و آجیل با خانواده دختر هست شیرینی و شربت یا بستنی یا باقلوا ،زولبیا هر چی خودشون اورد کنار شیرینی با خانواده داماد هست 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ممنونم💕

خواهش می کنم🤍💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2790
2778
2791
2779
2792