2777
2789
عنوان

خود کشی

98 بازدید | 6 پست

سلام خانوما تراخدا تورا رضای خدا یه راحلی ب من بگین ....من کنورر دارم الکی ذهن خودمو دچار مشکل میکنم الکی با این کارام خودمو نابود میکننم انگار فک میکننم سال کنکورمه من تو این دنیا ذهنم منو نابود میکنه باعث شده به مشاور تحصیلیم دروغ بگم ولی یه کلمه نمیتوننم بخونم مثلا فک میکنم این قانونمندی خدا ک من یک کلمه یاد نمیگیریم میگم من نمیتونم ی کلمه حتی یاد بگیرم کسی نمیدونه من اینجورم خانوادم همش گیر میدن روم بخون ولی من نمیتونم ب خودم تلقین کردم این قانونمندی خدا من حتی یه کلمه یاد نمیگیرم الکی مثلا میام میگم تو ذهن من یه چیزی بهم دستور میده ک نخون تو حق نداری بخونی وقتی میبینم دوستام قشنگ با کیفیت میخونن الان دیگه موقع کنکور قبول میشند حرصم میگیره میخوام خودکشی کنم چون بهش خیلی فکر کردم هر لحظه ک یهش فکر کردم دارم نابود میشیم مسلط ذهنم شده

یه کلمه کنکور هیچ اهمیتی نداره من چشامو نابود کردم از بس درس خوندم اونقدر سر نمره که چرا ۱۸ رو ۲۰ نگرفتم حرص خودم که حد نداشت الان میگم کاش لذت میبردم از زندگی با همکلاسی‌ها خوش میگذروندم تازه من شاگرد زرنگ بودم درس بدردم نخورد اگه نخبه هستی به کارت میاد اگه نه راحت باش حرصشو نخور

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این قانونمندی خدا دیگه چیه!!!پاشو یه مشاوری روانپزشکی چیزی برو شاید مریض شدی

نمیدونم شاید واقعا افکارم آشفته هستند🤦🏻‍😥یعنی اینی میگم قانون مندی خدا چرت پرت😟؟ بعد نمیفهمم برم پیش روانشناس یا روان پزشک؟

نمیدونم شاید واقعا افکارم آشفته هستند🤦🏻‍😥یعنی اینی میگم قانون مندی خدا چرت پرت😟؟ بعد نمیفهمم برم ...

اول روانشناس اگر نتیجه نداد روانپزشک...ببین منم سالایی که برای کنکور میخوندم مثل تو بودم،یعنی یه مدل عجیبی شده بودم،انگار وسواس گرفته بود ذهنم،حال نمیدونم از چیه،من اشتباه کردم نرفتم دکتر ولی تو برو و دقیق توضیح بده چته تا کمکت کنن