2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4434 بازدید | 239 پست
حق داری آره تکلیفشو سر این قضیه روشن کن

حتما.چون راحت ولش کنم هوا ورش میداره فک میکنه زیادی ساده ام.ممنونم انقد دل میسوزونین کاش همه خانمها مثل شما انسان و خانم بودن و باشن اونوقت اشک هیچ انسانی درنمیاد

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره،چطور؟

هیچی.خوشبحالتون دلم تنگ شده برا تهران برا خونوادم برا همون هوای دود الودش.اخه من ۱۳ساله تو شهر شوهرم با وجود اینکه متنفرم ازش دارم زندگی میکنم و حتی نمیذاره ۲سال یکبار برم تهران پیش خونوادم

حتما.چون راحت ولش کنم هوا ورش میداره فک میکنه زیادی ساده ام.ممنونم انقد دل میسوزونین کاش همه خانمها ...

قربونت بشم ایشالا بخیر بگذره واست

اولویتت آینده پسرت باشه😍😍

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
هیچی.خوشبحالتون دلم تنگ شده برا تهران برا خونوادم برا همون هوای دود الودش.اخه من ۱۳ساله تو شهر شوهرم ...

ای بابا دوری و دوستی😂

شوهرتو بچسب

من با اینکه نزدیکیم ۶ ماه یه بار میرم

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
ای بابا دوری و دوستی😂شوهرتو بچسبمن با اینکه نزدیکیم ۶ ماه یه بار میرم

اخه از خونواده خودم از همزبونام دورم اما کنار خونواده شوهرم زندگی میکنیم با زبون و فرهنگ متفاوت 

قربونت بشم ایشالا بخیر بگذره واستاولویتت آینده پسرت باشه😍😍

ممنون.اره واقعا جز زندگی و آینده و آرامش پسرم دیگه چیزی نمیخوام

میگه بذا خونوادت بیان مهمونی و برن بعد جمع میکنیم میریم من به اینجا وابستگی ندارم به اونم میگم دیگه ...

ببین فداتشم الانم مشاوره میگه نرو هیچوقت تلاشی ک برا زندگیت کردی رو بخاطر یه هرزه ول نکن برو ولی بمون و اط شوهرت امتیاز/بگیر 

ولی من موندمو اذیت شدم چون سیاست نداشتم

ببین فداتشم الانم مشاوره میگه نرو هیچوقت تلاشی ک برا زندگیت کردی رو بخاطر یه هرزه ول نکن برو ولی بمو ...

اما واقعا خیلی سخته درکتون میکنم

عزیزم چیکار کردی

فعلا سرسخت ایستادم سر حرفم که طلاق میخوام شوهرم قسم میخوره که من هیچ کاری نکردم اون مث همکاره برام از من بزرگتره دوتا بچه بزرگ داره بعدم داره کاراشو انجام میده میگه اگه باور نمیکنی که ولش میکنم از این شهر میریم تا ازش دور بشم قفل گوشیشم باز کرده اما من دیگه نمیخوامش و دارم از پیشش میرم