2821
2789
عنوان

پاییز و کافه🫠🥲

213 بازدید | 23 پست

مشتاااقانه منتظر پاییز و هوا سرررد هستم که بوت بپوشم با لباسای خوششگل گرررم🫠 یه میکاپ شیک و استایل خفن🤌 برم بشینم کافه و در حالیکه اون بیرون هوا سرده  و داخل یه اهنگ ترکی پخش میشه یه قلیون گرم کنارش چای داااغ با باقلوا بعد خوردن پیتزا بکشممم🫠🫠

کل برنامه تفریحم برا پاییز و زمستوووون😂😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و پاییز همینقدر زیباست 🍁🍁🥰

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

از اردیبهشت ماهه از شدت گرما وحشی و چموش شدم به امید خدا بریم برای فصل جدید زندگی و رام و خانوم بودن

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده 

خیلی خوبه که برای این چیزا شوق دارین، عالیه👍

به ‌نکته خوبی اشاره کردین❤️🫠 

اینو دوس دارم که چیزای خیلی کوچیک میتونن کلی خوش حالم کنن برعکس خیلی ادمای دورم که لذت بردن از زندگی رو به کل فراموش کردن و همیشه متنظر یه اتفاق بزرگ هستن تا بتونن لذت ببرن 

دوست ندارم پاییز و بهار ملا حساسیت دارم همش عطسه زمستونم هر روز مریض😐😐استایلمم که مشخصه

شوهر من هم همینطور بود. روغن گل بنفشه اصل از عطاری بگیر.  دور نافت بریز ماساژ بده. تو سوراخ بینی یک قطره بچکون. به پیشانی بمال ماساژ بده. میبینی حساسیت چطور باهات خداحافظی می‌کنه

بعد ازظهر با خودم میگفتم یعنی کسی هست مثل من برای پاییز لحظه شماری کنه و از الان غصه ی تموم شدن پایی ...

من هستممم🥹😍 مدت هاست متنظر پاییز و پوشیدن لباسای پاییزی هستم