2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 46 پست

تا نصفه خوندم جیگرم خون شد🥲💔وای الان دق میکنم بخدا.

توروخدا برید پیش مشاور خانوادگی خواهش میکنم برید . بچه رو روانی کردید

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاحالا شوهرت نخواسته تو رو دعوا کنه یا تهدید کنه

۱۳ ساله ازدواج کردم . قهر کردیم بحث کردیم ولی فقط چند ساعت ...البته من واسه آشتی پیش قدم میشم همیشه . ولی بیشتر بحث می‌کنیم و ناراحت میشیم از هم ...ولی جنگ و دعوا و تهدید و فحش و ...هرگز پیش نیومده ...

بابای خوبیههههه؟ عزیزم شوهرت روانشناس لازمه! طفل معصوم چه کاری می تونه بکنه که تنبیهش اینقدر شدید با ...

دقیقا الان داشتم به این فکر میکردم. کجاش این بابای خوبیه. این بابا خودش باید اول درمان بشه

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑

کار شوهرتون اشتباهه درست ولی کار بچتون صد بار اشتباه تر کودک بی ادب و بد دهن اول از همه نمونه و ابروی شما والدینه

هرکسی ببینه فحش میده میگه تو چه خانواده‌ای بزرگ شده

خیلی زشته پس به نظرم اول بهتره قبل از هر کاری اولویتت رو بزاری روی تربیت فرزندت اگر گوش نمیده از مشاور کمک بگیر و بی ادبی رو از سرش بنداز که دیگه همسرتم دعوا نکنه و مشکل حل بشه

بسه کم اصرار کن شوهرت بابای خوبیه ، شوهرت مشکل داره بخدا مشکل داره وای داره بچه رو روانی میکنه، بچه بنده خدا باید یه مدت طولانی تراپی بشه تا این بلاهایی که سرش اومده یادش بره.

وای کاش دستم میکشست تو تاپیکت نمی اومدم.

ساعت ۳ و نیم صبح نشستم دارم هق هق زار میزنم 🤦🏻‍♀️💔

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

وای شوهرت خطرناکه کاراش حتما برید پیش روانشناس ممکنه یهو کنترلش از دست بده بلایی سر بچه بیاره ، بخدا ...

نه عزیزم کدوم امام اینو گفته اتفاقا امام ها میگن تربیت بچه از زمانی که تو شکم مادر هست باید انجام بشه نگاه مادر حرف زدن مادر اطرافیان و...شس سالگی دیر هست مشاورها میگن از شخص سوم استفاده کنید برای تنبیه بچه برای مسال خواستین تنبیه کنید مثلا ده دقیقه نباید بلند بشه بازی کنه بستگی به سنش داره مثلا بره تو اتاقش از شخص سوم یعنی همون ساعت زنگی استفاده کنید ده دقیقه رو زنگ بزارید سر اون ده دقیقه بیاد به بازی یا...برسه هیچ وقت خود ادم نباید بگه زمان تنبیه ات تمام شده من دخترم زیاد بردم مشاوره های مختلف وکلاس هاش

بسه کم اصرار کن شوهرت بابای خوبیه ، شوهرت مشکل داره بخدا مشکل داره وای داره بچه رو روانی میکنه، بچه ...

منم ترسیدم  ، خدا به داد بچه برسه

خوشحال باش این بقیه رو دیوونه میکنه!💑

شوهرتم باید مشاوره بره که چه جوری رفتار کنه مخصوصا شما بری که بچه سواستفاده نکنه بابا تنبیه کرد مامان نجات میده یا مامان تنبیه کنه بابا نجات بده بچه سواستفاده میکنه وبدتر میشه

نه عزیزم کدوم امام اینو گفته اتفاقا امام ها میگن تربیت بچه از زمانی که تو شکم مادر هست باید انجام بش ...

نمی دونم یادم نمیاد کدوم امام بود  میگفت تا۷ سالگی بچه فقط باید بازی کنه نگید اینکار نکن اونکار نکن بشین ساکت باشو.. بعد از اون تربیتش کنید تا عقده ای نشه 

زیر سن ۷ بچه زیاد منطقی نیست  آخه و دنبال بازیه 

البته از پدر مادر یاد میگیره بچه همه چیزو با دیدن و تقلید و الگو برداری 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻