2777
2789
عنوان

سھمیہ 25 درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 37 پست
من چندین سال پیش کنکور دادم و بدون سهمیه بهترین دانشگاه درس خوندم.آخه چه ربطی داره که همه چیو به هم ...

نه خیر حق نداره چون پدرش جانباز هست بیاد و در یک موضوع علمی مداخله کنه .دولت اگه می خواد کمکی به اینها کنه حقوق بهشون بده که میده .شما فکر کن چنتا جراح سهمیه ای دارن مردم رو بیچاره میکنن .یک فرد سهمیه ای در کنکور ،شهریه دانشگاه ، طرح اجباری ، مدت سربازی ، آزمون تخصص ، استخدام ، حقوق بیشتر ، رسیدن راحت تر به پست و مقام .همه اینها رو داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خیر حق نداره چون پدرش جانباز هست بیاد و در یک موضوع علمی مداخله کنه .دولت اگه می خواد کمکی به این ...

سواد دارید؟ریپلای قبلی بنده رو خوندید یا ترجیح دادید خودتونو بزنید به ندیدن؟

به هرحال گفتم بهتون که نه منو ریپلای کنید نه من با شما کاری دارم.

مملکت اگر به وضع افتاده همش به دلیل هزار جور سهمیه و رانت و آشنا بازی که توی کشور هست شما برو یه آما ...

همه جا همینه کل دنیا حالا اینجا بیشتره دیگه کاریش نمیشه کرد طرف رفته سفارت امریکا رو زنیکه آشعال تسخیر کرده از دیوار سفارت رفته بالا بعد پسر عنش داره امریکا درس میخونه ولی خانواده جانبازان وشهدا حقشونه جونشون رو گذاشتن اما سران دولت و اقازاده ها کدوم گوری بودن 

شما با همین حرفت که کاملا قضاوت بود،حق الناس رو برای خودت خریدیاونایی که سهمیه دارن تلاش نمیکنن؟شما ...

باشه گلم شما درست میگید 

فعلا هم که دور دور شماست

اگه حقتون نباشه با اون سهمیه میرید دانشگاه بعدش سر کار موقعیت خوب حقوق خوب زندگی خوب و یک عمر این حق الناس گردنتونه و من که حلال نمیکنم

اگر هم حقتونه نوش جونتون

اینکه ۳۰ درصد از ظرفیت هر کد رشته رو میدن به یه عده که لیاقت اون رشته رو ندارن

لیاقت داشتن رو منو شما تعیین نمیکنیم،اونی که باید این تصمیمو گرفته و امتیاز داده حالا شما هی حرف خودتو بزن