2777
2789
عنوان

سھمیہ 25 درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 37 پست
چیش حق الناسه دقیقا؟

شما سھمیہ داری؟

ببین مشکلی نیست میتونی استفادہ کنی ولی حق بدہ بہ اون دختری کہ کلا پدر نداشتہ یا پدرش رو از دست دادہ

آیا بہ اون ھم مثل شما امتیاز تعلق میگیرہ؟

بہ بچہ ھای کار و ھزاران بچہ ھایی کہ حتی در حسرت یک لباس و غذای سادہ ھستن سھمیہ تعلق میگیرہ؟

ایا سھمیہ فقط برای جنگہ؟

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیش حق الناسه دقیقا؟

اینکه ماها خیلی تلاش می‌کنیم تا به جایگاه خوب برسیم اونا با کمترین تلاش بهترین دانشگاه قبول میشن

به نظرم باید بهشون پول بدون کمک درسی و کلاس کمکشون کنن نه سهمیه مستقیم تو کنکور اونام باید تلاش کنند خب

لازم نیست کسی ببخشہ خدا خودش حرام کردہ بنظرمیجورایی حق الناس

حق الناس نیست اگه بود اصلا چنین قانونی نمیزاشتن حالا یکی استفاده میکنه یکی مثل من بدون سهمیه میره با اینکه میتونستم برم ولی نرفتم الانم برای دادگاه داریم استفاده میکنیم که زودتر طلاق طی یکهفته بدون مشاور واینا تموم بشه همین خلاصه ومفید

می دونی تقریبا نصف کسایی که تخصص قبول میشن سهمیه دارن ؟؟ به امید روزی که تمام سهمیه ای ها مدرک شون ب ...

اکثرا تھران قبول میشن و اپلای میکنن 

من با پزشک بودنشون مشکل چندانی ندارم(ھر چند مشکل دارم ولی 99 درصد مشکلم با مورد بعد)

الان ی مشت سھمیہ ای وارد دانشگاہ تھران و بھشتی شدہ این فاجعست

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

حق الناس نیست اگه بود اصلا چنین قانونی نمیزاشتن حالا یکی استفاده میکنه یکی مثل من بدون سهمیه میره با ...

طلاق پدر و مادر ؟

متاسفم

ببین نمیخوام وارد قانون بشم یا نمیدونم میپذیری یا نہ ولی بپذیریم خیلی از قوانین کشور ما حق الناس در حق بقیست

حق الناس نیست اگه بود اصلا چنین قانونی نمیزاشتن حالا یکی استفاده میکنه یکی مثل من بدون سهمیه میره با ...

مملکت اگر به وضع افتاده همش به دلیل هزار جور سهمیه و رانت و آشنا بازی که توی کشور هست شما برو یه آمار بگیر بیشتر نماینده های مجلس خودشون سهمیه دارن .اکثر وزرا دولت سهمیه دارن .مسئولین ادارات و دانشگاه ها سهمیه دارن 

طلاق پدر و مادر ؟متاسفمببین نمیخوام وارد قانون بشم یا نمیدونم میپذیری یا نہ ولی بپذیریم خیلی از قوان ...

طلاق خودم و شوهرم 

کلا توی دنیا نه فقط ایران همه جا بی قانونی هست اینقدر حق وناحق میشه 

شما سھمیہ داری؟ببین مشکلی نیست میتونی استفادہ کنی ولی حق بدہ بہ اون دختری کہ کلا پدر نداشتہ یا پدرش ...

من چندین سال پیش کنکور دادم و بدون سهمیه بهترین دانشگاه درس خوندم.

آخه چه ربطی داره که همه چیو به هم ربط میدید؟یعنی چی که یکی پدر نداره بهش سهمیه نمیدن؟

اونکسی هم که با یه پدر موجی و شیمیایی با بدبختی درس خونده حق امتیاز نداره؟باید برای اینم حق الناس بیاد گردنش؟

من چندین سال پیش کنکور دادم و بدون سهمیه بهترین دانشگاه درس خوندم.آخه چه ربطی داره که همه چیو به هم ...

عزیزم درستہ خیلی سختہ بھتون حق میدم

احسنت بھتون کہ بدون سھمیہ موفق شدین

من چندین سال پیش کنکور دادم و بدون سهمیه بهترین دانشگاه درس خوندم.آخه چه ربطی داره که همه چیو به هم ...

درستہ عزیزم درکت میکنم

اینکه ماها خیلی تلاش می‌کنیم تا به جایگاه خوب برسیم اونا با کمترین تلاش بهترین دانشگاه قبول میشنبه ن ...

شما با همین حرفت که کاملا قضاوت بود،حق الناس رو برای خودت خریدی

اونایی که سهمیه دارن تلاش نمیکنن؟شما از همشون و نوع زندگی همشون باخبری؟

وگر هم قبول میشن حقشونه،مثل اون کسی هست که کارش تو معدنه یا مثلا شرکت نفته،به خاطر سختی کار،حقوقشو بالاتر بهش میدن،حالا بقیه کارگر  شرکت ها بیان معترض بشن و بگن چرا به اونا این امتیاز تعلق گرفته؟

درستہ عزیزم درکت میکنم

نه شرایط من نبوده خداشاهده

ولی اطرافیانم کم ندیدم دختری که با این شرایط درس خونده و اگر همین سهمیه نبود،نمیتونست به خاطر شرایط سخت پدرش قبول بشه

شما با همین حرفت که کاملا قضاوت بود،حق الناس رو برای خودت خریدیاونایی که سهمیه دارن تلاش نمیکنن؟شما ...

عزیزم بحثی نیست موفق باشید