2777
2789
عنوان

پس چکار کنیم 😕

85 بازدید | 6 پست

من همیشه مسواک میزنم و از خمیر دندون مارک خوب میگیرم مثل کلگیت و سنسوداین… ولی بازم دندونام خراب میشن و مجبور میشم عصب کشی کنم. بهم گفتن که مسواک زدن خراب میکنه دندونه !! پس بقیه از چی استفاده میکنن غیر از این😕

البته هم زیاد شکلات و کاکاو میخورم دیگه نمیدونم 

نخ دندون خیلی مهمه

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مسواک را زدن خیلی زیاد مینای دندون و از بین میبره روزی دو بار کافیه نخ دندونم حتما استفاده کن

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

طرز مسواک زدن مهمه

وقتی جرما از روی دندون پاک نشن کم کم تولید باکتری می کنن و باعث خراب شدن دندون میشن

بعد هر شیرینی مسواک بزن ولی با خمیر دندون کم

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه.........