2777
2789
عنوان

تمیزی پا 😕

610 بازدید | 18 پست

دخترا تورو خدا به تمیزی و زیبایی پاهاتون اهمیت بدین

امروز یکی از فامیلا که جوون متاهل هم هست دیدمش سر و صورتش فول میکاپ اما کف پاهاش یجوری بود کپک زده بود انگار😂🤢 (سبز بود پاشنه‌هاش)😷

زحمت نداده بود یه سوهان به ناخنای پا بزنه همینجوری لاک مشکی رو زده اونم کدر و لب پر شده

به شخصه حساسیت شدیدی رو تمیزی پا دارم😑

اگه امکانش رو دارین هر ماه پدیکور خیس برید یا خودتون کوکتل و رنده بگیرید انجام بدین 

به پاهاتون اسکراب و کرم بزنید😍

ناخناتون رو هر یه ماه یا دو ماه یبار کاشت یا ژلیش کنید کلیییی خوشگل میشن و تغییر میکنن

باور کنید مهم تر از میکاپ صورت تمیزی و زیبایی دست و پا هستش

نزارید ناخنای پاهاتون کج و کوله و کف پاتون خشک و ترک خورده باشه🤕

ژلیشو کاشت لازم نیست ی ناخن گیرم کارو راه میندازه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مواد لازم برای تمیزی پا:سنگ پا صابون لیف ناخن گیر تمام.

همون صابون همچین خشک میکنه کف پارو که تهش میشه ترک پا

مرطوب کننده بعد حمام از وااجباته

بعد ناخنگیر سوهان نمیکشن که اونجوری کج و کوله میشه دیگه😑

بابا الان این همه امکانات هست چرا نباید استفاده کنیم

ناخونام شکر خدا قشنگه ژلیشو اینا نمیخواد

بدون جوراب یا روفرشی خونه کسی‌نمیرم اصلا

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
همون صابون همچین خشک میکنه کف پارو که تهش میشه ترک پامرطوب کننده بعد حمام از وااجباتهبعد ناخنگیر سوه ...

اها یادم رف 

مرطوب کنند و سوهان 

الان دیگه واقعا تمام. 

اون ژلیش نمیدونم چی چی با اسکراب چی چی جز واجبات نیستن الکی جو نده 

حالا اگر کاشت و ژلیش نکنیم نمیشه؟اتفاقا کاشت ناخن پا خیلی چندشه

بخداا کاشت و ژلیش خیییییلی تمیز تر و بهتر از لاک معمولی هست که سریع رنگ و روش میپره و لب پر میشه

تازه اسیب هم میزنه به ناخن

کاشت سلیقه ایه ولی برا کسایی هست که شصت دفرمه دارن کلا اصلاح فرم میشه

ولی کسی که ناخنای خوش فرم داره یبار ژلیش بزنه و دور ناخنش رو مرتب کنه خودش عاشق پاهاش میشه 

براق و تمییییز و مرتتتب🤌

ببین از بس هر دوسه روز این پاهارو شستم دارم روماتیسم می گیرم. ولی باز می بینم کف اش سیاه میشه . نمی ...

یه پدیکور درمانی برو زیاد هم تو آب نباشه باهات خشکی شدید میاره

بخداا کاشت و ژلیش خیییییلی تمیز تر و بهتر از لاک معمولی هست که سریع رنگ و روش میپره و لب پر میشهتازه ...

مگه گفتم لاک بزنه؟

ساده چه اشکالی داره؟

به قول همون دوستمون،یه سنگ پا و یه لیف و ناخن گیر کافیه برای مرتب بودن ناخن ها و پا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز