2789
عنوان

فر 6 ماهه💇🏻‍♀️

297 بازدید | 12 پست

میخوام موهامو فر بزنم ولی نه از این سیم تلفنیا! بنظرتون مدل دیگه هم می‌زنن؟ حدوداً خبر دارین از قیمتش؟

موهامم کم پشته و تا آرنجم میان. نمیدونم کوتاه کنم یا نه..

بعددد😭😂

اینکه بعد 6 ماه خودش صاف میشه؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

سلام نه صاف نمیشه اسمش ۶ ماهه است

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

تو دیوار بزن برو مدل بشو قبلشم موهاتو بگو کلوش بزنه خیلی خوشگل میشه

کار اموز با دقت برات انجام میده ۳ سایز هم برن ریز و درشت و متوسط تو هم خوشگله خیلی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم میخوام فر کنم ولی خودم تو خونه همسرمم باشه‌کمک‌کنه

من بدون هیچ دستگاه و هیچ فری موهام خودش همینجوریه اما میخوام برم کراتین کنم ولی چون موهام بلنده هزینش خیلی بالاست که هیچ خیلی طولانیه و اصلا حالشو ندارممم بیکاری میخوای فر کنییی؟

سلام نه صاف نمیشه اسمش ۶ ماهه است

بعدِ ۶ ماه همونطور فر نمیمونه ک!

حالتشو از دست میده..

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

بعدِ ۶ ماه همونطور فر نمیمونه ک!حالتشو از دست میده..

میمونه گلم تا کوتاهش نکنی

از این پیج های اینستا بپرس فر دائم هست فقط کارشون قیمتش فک کنم با کراتین یکی باشه من موهام پرپشت و ب ...

نه نمیخوام دائم بزنم فک نکنم انقدر زیاد بشه 

من بدون هیچ دستگاه و هیچ فری موهام خودش همینجوریه اما میخوام برم کراتین کنم ولی چون موهام بلنده هزین ...

موهات وزه؟

از موی فر خوشگل تر داریم مگه آخهههههههه

من فر خییلی بم میاد