2777
2789
عنوان

رحم و تخمدان

100 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من یه مشکلی داشتم تا شنبه که برم سونوگرافی تو استرس دارم دیوونه میشم خواستم ببینم کسی اینجوری شده تا حالا تا راهنماییم کنه، من همیشه پریودام ۶ الی تهش ۷ روزه هستش اما سری پیش ۱۰ روز پریود شدم و اینم بگم که تو دوره پریودم مریض شدم دارو مصرف میکردم با دمنوش های گرم مثل اویشن. الان ۱۴ روز از تموم شدن پریودم میگذره و روز ۲۴ سیکل هستم و یکهفته مونده تا پریود بعدیم و از دیشب لکه بینی دارم با شکم درد امروز غروب رفتم دکتر معاینه کرد گفت عفونت که نداری اما دهانه رحمت یخورده کم زخمه که اونم بخاطر اینه که دهانه واژنت خیلی کوچیک و تنگه موقع رابطه این مشکل بوجود اومده برات ولی برای لکه بینیم گفت که باید سونوگرافی انجام بدم و یسری دارو و امپول داد حالا تا شنبه که برم سونو استرس دارم میخوام بدونم کسی تاحالا اینجور شده و از چی بوده؟ 

اینم بگم که باردار نیستم به هیچ عنوان رابطه مشکوک نداشتم بازم برای اطمینان بی بی چک زدم منفی بود

معمولا بهم ریختگی پریود از کیست تخمدان یا همون پی سی او هستش

احتمال فیبروم هم خیلی کم هست

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر دم نوش ها بوده. ماه بعد درست میشی

اخه این لکه بینی بین دو پریودم که همراه با درد زیر شکممه به شک میندازه منو دکترم که گفت حتما باید سونوگرافی رحم و تخمدان انجام بدم

همین کیست تخمدان مشکل جدی ای هستش؟ خیلی استرس دارم

نه مشکلی ایجاد نمیکنه جدی

همیشه باعث بهم ریختگی پریود میشه اسم دیگش هم تنبلی تخمدان هست توی هر مساله ای تنبلی داره حتی تو بارداری 

یعنی با تاخیر باردار میشه ادم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اخه این لکه بینی بین دو پریودم که همراه با درد زیر شکممه به شک میندازه منو دکترم که گفت حتما باید سو ...

بین دو پریود از آزاد شدن تخمک هم میتونه باشه به شرطی که کم باشه نه خونریزی در حد لک. تو گوگل هم بزنی میاره

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.