2777
2789
عنوان

کمکم می کنید

68 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من شبا اصلا خواب ندارم روزا هم اصلا حوصله ی هیچکاریو ندارم ، خیلی به زحمت کارامو می کنم ،فقط ظرف می‌شورم ، به. دوروبرم نمی رسم ، راستش از مریضی بچم خیلی خسته شدم آسم و آلرژی داره سریع سرما میخوره ریه اش درگیر میشه ، همیشه مریضه حتی مدرسه هم نمی دونن درسته یا نه کارم نمی‌خوام بزارمش امسال میشه ده سالشه پنج سالش به مریضی گذشته، همش استرس دارم خسته شدم واقعا ،جایی راحت نمیتونم برم ،  اگه  میتونید راهنمایی کنید ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ده ساله رو نمی‌خوای بفرستی مدرسه که سرما نخوره

مگه میشه

این جدید بود

بچگی خودتون رو اگه یادتون رفته از پدر مادرتون بپرسید 

بچه ها مدام مریض میشن. من که خودم سرخک و سرچه و یرقان گرفتم در دوران کودکیم

طبیعیه. دختر من در طی سال تحصیلی مدام مریضه هر دو هفته بیمارستانیم به خاطر سرماخوردگیش .حالا باید بگم نمی‌ذارم بره مدرسه 

شما خودتون افسردگی داری خودت رو درمان کن با زندگی و آینده بچه بازی نکن عزیزم

بچه ده ساله رو نمی‌خوای بفرستی مدرسه که سرما نخورهمگه میشهاین جدید بودبچگی خودتون رو اگه یادتون رفته ...

دختره شما هم هر سری مریض میشه چرک خشک کن میدن ؟ یا انواع و اقسام اسپری کورتونی ؟ یا دگزا یا بتامتازون ؟  یا شده دو ماه اسپری بزنه بعد دهنش قارچ بزنه اونم نه یک بار سه بار ،  یا. اینکه کلا امتحان خردادشو نتونه بره از درد مریضی جیغ بکشه و به خودش بپیچه ؟ توی دو هفته از ترس درد بچت هشت تا دکتر بری از درمانگاه و بیمارستان ؟ 

یا هر سری مریض میشه ریه اش درگیره میشه و عفونت می‌کنه ؟

من سر مریضی های دخترم که دم به دقیقه سرما میخوره یه سره بیمارستانیم

تازه پدر منم در میاره قرص نمیخوره شربت تلخ رو با بدبختی میخوره آمپول به زور میزنه پیرم می کنه

چیکار میشه کرد 

میشه مدرسه نفرستاد؟  از هم سال هاش عقب میوفته.

مریض میشه ولی ایشالا بعد ها به مرور ایمنی بدنشون بالا می‌ره . نمیشه که بچه رو استریل نگه داشت خیلی بد تره با کوچکترین ویروسی مریض میشن.

دختره شما هم هر سری مریض میشه چرک خشک کن میدن ؟ یا انواع و اقسام اسپری کورتونی ؟ یا دگزا یا بتامتازو ...

همه این ها رو منم کشیدم

یه بارش که یه هفته بیمارستان کودکان بستریش کردیم

نمی دونم خدا خودش کمک کنه🌹

بهش هر روز ویتامین بده بخوره تقویتش کن

کار دیگه ای از دستمون برنمی‌آید

مدرسه هم که رفت با ماسک بره

البته هیچکدوم از بچه ها رعایت نمی‌کنند و ماسک نمی‌زنند

انشالا امسال بخیر بگذره کمتر مریض شن