2777
2789

پسره ۶ سالس تقریبا کوچیکه ولی خیلی شیطون و سرزبون داره وای از دست این دهه نودیا

اومده بودن خونه مادرشوهرم منو نامزدم کنار هم نشسته بودیم 

پسره اومد کنارمون هی منو نگاه میکرد بغلم می‌کرد بوس میکرد بعد به نامزدم گفت چرا اینو گرفتی من میخاستم بگیرمش این جیگره منه😐😶😳😳😂😂😂😂

من سن این بودم فرق دختر پسر نمدونستم🤦🏻‍♀️

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂واییی دقیقا خواهر زادم ۷ سالشه یه شب پیشم خوابیده بود گف لبات بستنیه بده بخورمش😐😐😂😂😂

یا خود خداااا😳😳😂😂😂

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
🤣🤣🤣,همین حالا با نامزدت تموم کن برو با پسر داییش،🤣🤣

اره به نامزدم گفتم یاد بگیرررر🤣

🤣🤣🤣🤣 جالبههه امان از دست دهه نودیا تو اینستا دیدم که یه دختر کوچیک حدودا 8، 7 از خودش فیلم گرفته بود و دستش روی شکمش بود بخدا شوکه شدم..واقعا با یه پارچه شکمشو گرد کرده بود که همه بفهمن حامله اس، بعدش من اون زمونه فکر میکردم لک لک های آسمونی ما رو مینداختن زمین🤣

تبریک میگم ترو ب عنوان شوگر مامامیش پسندیده😂🫀

😂😂😂

🤣🤣🤣🤣 جالبههه امان از دست دهه نودیا تو اینستا دیدم که یه دختر کوچیک حدودا 8، 7 از خودش فیلم گرفته ...

🤣🤣🤣🤣دقیقا