2777
2789
عنوان

بیاید سیاست های زنونه یادم بدین

215 بازدید | 23 پست

چیکار کنم اولویتش باشم؟

دوسم داره ولی داره کم کاری میکنه منم کلا بلد نیستم چجوری باهاش برخورد کنم زود وا میدم سیاست ندارم 

مثلا قهر میکنم میگه چقدر لوسی زود آشتی میکنم روم تاثیر میذاره حرفاش

زیاد واسم وقت نمیذاره خودش وقتی یه چیزی باب میلش نیست کلی کشش میده ولی نوبت من که میشه منطقی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی رک بگم و خلاصه اویزونش نباش

اجازه بده دلش تنگ بشه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
سنگین باشباهاش سرد نباش و مهربون و بااحترام برخورد کن ولی همیشه در دسترسشش نباشصد ات رو واسش نزار مح ...

الانم همینم زیاد در دسترسش نیستم آویزونش نیستم خیلی

ینی بودم تو یه دعوا بهم گفت رفتنی میره انقدر حساس نباش بیخیال شو منم جدی بیخیالش شدم دیگه الان خیلی عادی هرروز و هرشب باهمیم ولی من دارم اذیت میشم از اینکه خودش قبلا هر حساسیتی که داشت راحت میگفت و بابتش دعوا میکرد به من که رسید بی حوصله شد

سنگین باشباهاش سرد نباش و مهربون و بااحترام برخورد کن ولی همیشه در دسترسشش نباشصد ات رو واسش نزار مح ...

ببین بیشتر آدمیه که باید به روش زد و بهش گفت

ولی نمیخوامم با حرف زدن بگم میدونی چی میگم؟

میخوام یه جورایی امتحانش کنم وقتی واسم وقت نذاشت بگم دیدی حرفات دروغ بود مثلا اینجوری

ولی نمیدونم چجوری امتحانش کنم

الانم همینم زیاد در دسترسش نیستم آویزونش نیستم خیلیینی بودم تو یه دعوا بهم گفت رفتنی میره انقدر حساس ...

خب ازت سیر شده 

سعی کن زندگیتو طبق روال انجام بدی و هر روز باهاش نباشه یه زمان مثلا بک ساعد دو ساعت باهاش حرف بزنی نه بیشتر