2777
2789
عنوان

خواب جن🚫❌😨

198 بازدید | 11 پست

بچه ها من چند روز پیش خواب دیدم یه بز سیاه هی دنبالم میدوعه و بهم حمله میکنه و با سرش بهم ضربه میزنه بعد تو همون خوابم یاد حرف شوهرم افتادم ک تو بیداری چند سال پیش بهم زده بود و گفته بود بعضی بزا جنن تو خواب همون حین ک بزه بهم حمله میکرد و من فرار میکردم گفتم عه (مثلا محمد اسم مستعار شوهرم) بهم گفته بود بز سیاه جنه . از خواب ک بیدارشدم تعبیرشو نگا کردم نوشته بعضی معبرا بز سیاه رو ب جن تعبیر کردن . حالا امروز ظهر خوابیده بودم باز تو خواب دیدم تو پذیرایی خونه خوابیدم تاریکه تاریکه تو همون خواب یهو میپرم میگم ای بابا این جنام نمیزارن من بخوابم یهو حس کردم دارن میدوعن تو خونه ک از خواب پریدم . بچه ها من تنها تو خونه با پسرم میخوابم . تعبیرش چیه بنظرتون چ نشانه ای میتونه داشته باشه ممنون از نظراتتون .

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس بهش فکر میکنی و مهم شده برات خواب میبینی

ن اصلا فکر نمیکنم حتی با اینکه تنها میخوابم و ترسی ندارم ک بگم از ترسم بوده فکرهم نکردم 

منم میخام یه تاپیک ترسناک بزنم ولی نمیدونم چه زمانی بزنم که کاربرا بیشتر بترسن😂

الان بزن تگم کن ... مسخره بازی نباشه فقط واقعی باشه