2777
2789

نداریم 

خونه اینرنت داریم هر سریال و فیلم خارجی بخوایم میبینیم با تلویزیون 

حوصله سریالای چرتو پرت و تبلیغ و ایناشو ندارم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داریم . این که صدا سیما رو بذارم مقابلش  بگم این یا اون از این ادمای دو بعدی نیستم . محتوا برام مهمه هر کدوم ببینم محتوای خوبی برام داره نگاه میکنم انتخاب گر هستم در استفاده از رسانه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

نباشه افسردگی میگیریم منو شوهرم، بسیار سرگرم کننده هس، دیگه ه چی بخای داره دیگه، آهنگهای قدیمی جدید، تمام نمایش خانگی ها، انواع سریال‌های قدیمی و جدید، سینمایی های قبل انقلاب و تمام سینمایی های ب روز الان، چندین کانال اخبار، چندین کانال کارتون برا بچه ها، کانالهای آشپزی، تازه این فقط مسیر اروپا بود، من ترکیه دوس ندارم اصلا نگا نمی‌کنیم همش مسیر اروپا هس، تازه شبکه محبوبم هم که تعطیل شده بود داره برمیگرده که دیگه واویلاست بعد اومدنش شبکه من و تو 

چرا ترکیه دوس ندارین؟😅

والا سریالاش طولانی هس،دلیل مهمم علاقه ندارم به آهنگ و فیلم ترکی هرچند بسیار زیبان، از تمام ترکیه فقط عاشق سیبل جان هستم اهنگاشون از اینستا میبینم، واینکه کلا از بچگی با اهنگای هایده اینا بزرگ شدم و کلا عاشق آهنگ فارسی هستم هرچند ترک زبان هستم، تو ماهواره کانال آهنگ دارم اسمش نوستالوژی تمام خواننده های درجه یک اعم از هایده مهستی لیلا گوگوش امید معین عارف داریوش و...  پخش میکنه از صبح تا زمانی که پسرم به کارتون نزنه آهنگ گوش میدم