2777
2789
عنوان

پفیلا😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 3501 بازدید | 25 پست
چطوری درست میکنی مثل بیرونیا بشد. من درس کردم اصی پف نیمیکند

واسه من قشنگ پف میکنه اما اصلا طعم‌نمیگیره 

یه کوچولو روغن میریزم ودائم بدون اینکه درشو باز کنم تکونش میدم 

مهربون باشیم 😍

عزیزم من اینجوری درست میکنم

قابلمه رو میزاری روی گاز روی شعله زیاد باید حتما دسته داشته باشه قابلمت ... توش یه کم روغن بریز و چندتا مشت میریزی از این دونه های ذرت ولی اگه خیلی زیاد باشه همش درست نمیه و نصفه و نیمه میشه بستگی به بزرگی قابلمت هم داره ... نمک فراوون هم بریز توش ... درش بزار و بزار یه دقیقه با شعله زیاد بمونه وقتی صدای تق و توق اومد دو تا دستشو بگیر هی بچرخونش روی شعله به صورت دورانی تا همه دونه ها پف کنه درشو برنداری ... یه سه چهار دقیقه بزار اینجوری اوکی بشه تا دیگه صدای تق و توق نیاد بعد شعله رو خاموش کن بازم دروبرندار تا 30 ثانیه ممکنه بازم بپره چندتاش ... بعد 30 ثانیه درشو بردار میل کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دون ذرت رو بذار توی سرکه و نمک و فلفل بعد بنداز رو صافی و بعد درسش کنه من اینجور میکنم خیلی ع ...

چه جالب راهکارا داره  زیاد میشه فک کنم باید یه گونی ذرت بخرم همه رو امتحان کنم😄😄مرسیییی

مهربون باشیم 😍
عزیزم دون ذرت رو بذار توی سرکه و نمک و فلفل بعد بنداز رو صافی و بعد درسش کنه من اینجور میکنم خیلی ع ...

چقد باید بمونه که قشنگ مزه بگیره؟

مهربون باشیم 😍

سلام من توی خونه پاپ کورن...پفیلای خوشمزه درست میکنم.علاوه بر پفیلا لوازم آرایشی کم هزینه وطبیعی هم درست میکنم.

توی یوتیوب کانال دارم به اسم Layla A

https://youtu.be/lTkOUxFzBKI

اینم لینک آموزش درست کردن پفیلا....پاپ کورن

لوازمی مثل انواع تونر..انواع سرم..انواع کرم روز وشب.پاک کننده آرایش.کرم لیفتینگ.کرم ضد چروک...کرم جوانساز پوست وغیره