2777
2789
عنوان

باور نمیکنم ک تو بی وفا شدی

112 بازدید | 5 پست

اون شد همه کسم، بابا مامانم خواهر و برادر و شوهر و بچه و حتی خدام من مثل یه بچه بهش پناه اوردم ولی اخرش ولم کرد و رفت..‌‌. چطور دلش اومد من تا قیامت میسوزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ سخت برای چی؟

از این سه سال دو سالش داشت مخمو ب روشای مختلف میزد سال اخر انقدر روم کار کرد ک خام شدم و دوست شدیم و البته اینکه شرایط با هم بودن درست حسابیم هیچ وقت نخواهیم داشت تا ابذ بی تاثیر نیس اما در واقع بعد یه شش ماه عشق اتشین ک منو بنده خودش کرد دیگه یواش یواش سرد شد و اخرشم ی اتفاق بد برامون افتاد ک مسببش من بودم و‌ ابرو و اعتبارش بخاطرش من از بین رفت و کسی ک میگفت اگه بخاطر تو اعدامم کنن هم باز باهات بودن ارزششو داره همین اتفاقو بهانه کرد و رفت ک رفت کسی گ همیشه میگفت خیالت راحت من هستم من تا ابد باهاتم  رفت و من موندم و شوک و گریه

از این سه سال دو سالش داشت مخمو ب روشای مختلف میزد سال اخر انقدر روم کار کرد ک خام شدم و دوست شدیم و ...

زمان میبره تا کنار بیای بتونی یه مشاور خوب پیدا کنی خیلی کمکت میکنه