2777
2789
عنوان

پسر خاله هیز

322 بازدید | 3 پست

چند روز پیش پسر خالم که واقعا هم سنش بالاس 54 سالشه و هم سه تا بچه داره زنگ زد گفت اون دوستت که مترجم بود برام مقاله ترجمه کرد شمارشو داری گفتم آره چطور

گفت یه مترجم زبان عربی لازم داریم حقوقش هم خوبه شماره منو بهش بده زنگ بزنه گفتم باشه خلاصه به دوستم زنگ زدم گفتم اینجوریه کارشون اداره دولتیه اونم گفت خیلی خوبه ممنون و منم شماره پسرخالمو براش فرستادم امروز زنگ زد و کلی گریه و بد و بیراه گفت که پسرخالت خرابه و قطع کرد کلی زنگ زدم آخر گوشی رو برداشت و گفت پسر خالت به من گفته باید صیغه من بشی تا این کار مترجمی رو بهت بدم و کلی حرفای زشت که واقعا شرم اوره اولا که آبروم پیش دوستم رفت دوما دوستم باهام قهر کرد چون خیال کرد من در جریان بودم بعدش به پسر خالم زنگ زدم گفتم چرا این حرفا رو زدی گفت چون من نمیتونم با کسی که باهام رابطه نداره کار کنم هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم اونوقت این آدم از اونا که جانماز آب میکشه

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

🤦‍♀️ خاک تو سر هولش

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید