2777
2789
عنوان

مادرشدن

66 بازدید | 2 پست

من از الانی که باردارم خیلی استرس آینده فرزندمو دارم ازالان خیلی دارم رو خودم کار میکنم ک بتونم یه بچه خوب تربیت کنم ولی همش نگرانم که میتونم مادر خوبی باشم یانه آیا همه این استرس هارو دارن؟من بعضی هارو دیدم بیخیالن فقط فکر آوردنشن دیگه بقیه اش هرچه شد من اگه مشکل نداشتمو دکتر تاکیید نمیکرد ک اگه درمان نشی و باردارنشی شاید دیگه نتونی حالا حالا نمیذاشتم ولی الان ک شده نگرانیام خیلی زیاد شدن کیا مثل من بودن آیا تونستیذ ازپسش بربیاید وهمونطور ک میخواستید تربیتش کنید

اوووه حالا بارداری بذار بیاد میفهمی تا دو سه سال اول فقط باید شیر بدی بخوابونی پوشک عوض کنی

اونا ک بعله من بیشتر سراینکه بتونم ازهمون بچگی آروم وخوب تربیتش کنم واسم مهمه بزرگ کردن وشیردادن وپوشک که‌یه پروسه جداست درکل تو زندگیم همینم وارد ی مسیر تازه ای ک‌میشم به این فکر میکنم میتونم ازپسش بربیام یانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان