2777
2789
عنوان

میشه تو خونه هم پیاده روی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 25 پست
میدونی چجوری پیاده روی ورزشه؟ باید ضربان قلبت بره بالا و به عرق کردن بیفتی که متابولیسمت تغییر کنه. ...

چرا عزیزم من برنامه مانکن دارم 

حتی راه رفتن با بچه هم که خیلی آهسته س رو هم حساب میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم من برنامه مانکن دارم حتی راه رفتن با بچه هم که خیلی آهسته س رو هم حساب میکنه

چون برنامه نمیدونه بدنت در چه وضعیتیه. شما دو سالم که راه بری اینجوری فایده ای نداره و بدنت نمیره تو فاز متابولیک. بااااید ضربان قلبت بالا بره و به نفس بیفتی و عرق کنی. دیگه خودت میدونی

چطور کالری شماری میکنی؟ اصلا مگه میشه دقیقا بفهمی چند کالری میخوری؟ مثلا من الان دو خوشه انگور و یه ...

برنامه مانکن 

هر چیزی که میخورم اونجا ثبت میکنم برام حساب میکنه 

خوشه انگور و برنج و همه چیز 

دقیق دقیق هم نیست ولی خوب دیگه هواسم هست زیاده روی نکنم 

رقص خیلی خوبه

اره من تا بیکار میشم هنذفری میزارم میرقصم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من یبار با پیاده‌روی توی خونه و یه داروی گیاهی 8 کیلو کم کردم، اره میشه 😍😍

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

2790
2778
2791
2779
2792