2777
2789
عنوان

خواستگار

201 بازدید | 9 پست

بچها من چندماه پیش خواستگاری داشتم که با انجام یه تست حین آشنایی به این نتیجه رسیدیم که هردو درون‌گرا هستیم و راهمون از هم جداس، اما طی آشنایی هم ایشون سرد بودند پیام نمی‌داد اما وقتی من پیام میدادم زود جوابمو میداد من از رفتارش گیج بود واقعا چرا اینطوری بود؟بعد کاتم یه بار اهنگ چاوشی رو تاسوعا فرستاد و اگه من پیام بدم جوابمو میده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اصل قرار ندادم ولی برای اون مهم بود از من میخواست عوض شم منم نمیتونستم

کار خوبی کردی

تو اونقدر ارزشمندی که باید تو رو همونجور که هستی بپذیرن و بخوان هیچکی از خودت ارزشمند تر نیست که بخاطرش خودتو تغییر بدی

🦁🌞🤍❤️💚

کار خوبی کردیتو اونقدر ارزشمندی که باید تو رو همونجور که هستی بپذیرن و بخوان هیچکی از خودت ارزشمند ت ...

ولی دوسش داشتم نه به هر قیمتی ها 

ولی اون خودشیفته و سلطه جو بود دوست داشت حرف خودش باشه و بگه چیکار کنم خیلی اذیتم کرد از همه بدتر نفهمیدم از من خوشش اومده یا نه

ولی دوسش داشتم نه به هر قیمتی ها ولی اون خودشیفته و سلطه جو بود دوست داشت حرف خودش باشه و بگه چیکار ...

یادت باشه ادمی که بخوادت یجور بهت میفهمونه اگه نه یعنی قصدش جدی نیست

🦁🌞🤍❤️💚