2777
2789
عنوان

آقایون بیاین

166 بازدید | 31 پست

من دخترم چطوری به پسره بگم دوسش دارم  مغروره ومهربون تو اینستا نمیشه پیام بدم راهی دارین آبروم نره فقط بدونم حسش درباره ازدواج چیه تو کجا بپرسم 

چون بابام اون زمان که مجرد بود یک دختر گفته من دوست دارم این حرفا بیا ازدواج کنیم بابامم چون این دختره گفته مغرور بوده گفته نه الان هم همیشه میگه 

مامانم میگه دختره خیلی خوشگل وخفن بوده ولی مردای 

مغرور دوست دارن خودشون یک زن دست نیافتنی طور بدست بیارن معمولا بدشون میاد زن خاستگاری کنه درسته؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کاری میکنی فقط رک نگو بهش.

به چشماش نگاه کن.

تو اینستا فالو کن.

استوریشو لایک کن.

رک نگووووو

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

من کلا این روابط تایید نمیکنم .

کلا اینستا تایید نمیکنم.

سوال دیگه ای داشتی بپرس

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

به مرد بگی دوستت دارم کار خودتو ساختی.دیگه مرد خیال میکنه کیه و تورو عین موم تو دست خودش میدونه

چرا اینطوریه؟ بیشتر توضیح میدی دلیلشو بگی

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
میتونی یکی راواسطه کنی یا ی جورایی بهش چراغ سبزنشون بدی

وای نه میترسم با ایدی فیک پیام بدم پیج کارش متوجه میشه منم نمیدونم شماره یا پیج دیگه ای داره یا نه

من کلا این روابط تایید نمیکنم .کلا اینستا تایید نمیکنم.سوال دیگه ای داشتی بپرس

راسته میگن به پسر چند ثانیه نگاه کنی ، فکر میکنه عاشقش شدی؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792