پیچک6436 مدیر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 5911 عنوان خستم 💔 | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 26 پست هرچی میگردم تو مخاطبین گوشیم ک کسیو پیدا کنم باهاش حرف بزنم کسیو پیدا نمیکنمدلم خیلی پرهخیلییییهی میام اینجا باز میرم میگم کی ب کی . کی اینجا میتونه منو درک کنه اخه |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤| 1403/06/21 | 21:45 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریچهر_هستم عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1677 عزیزان تاپیک یدونه مونده به آخرم رو گزارش بزنید .برای بازشدن دلتون صلوات میفرستم .لایک کنید بدونم الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
پیچک6436 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 5911 منم مث شمام ده ساله ازدواج کردم هر روز با شوهرم دعوا داریم منم خستم جایی ندارم برم خدا بهت صبر بده من هنوز خونه پدرمم ولی شوهر کنمو و اونجا هم سختی بکشم دیگه نور الا نور میشه😑😑 |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4988 عزیزم تقریبا هم سن هم هستیمولی چی بگم از کجا بگم از کجاهاش بگماینقد ناراحتم ک دیگه نمیدونم چجوری بگم منم هستم عزیزم...دوتا گوش واسه شنیدن دردودلات هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
پیچک6436 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 5911 توقرار شد ازصفر شروع کنی وگذشته وادمهاشو فراموش کنی اره من قراره از صفر شروع کنم مرسییی ک گفتی |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|
پیچک6436 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 5911 توقراربود از صفر شروع کنی گذشته واداماشو فراموش کنی اره درسته مرسیی🍓 |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|
پیچک6436 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 5911 فقط میتونم بگم خوبی ؟ بهم طبق امضام یادآوری کردن ک قراره از صفر شروع کنم الان خوبم |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|
nnnnmnnnnn عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 5026 خدا بهت صبر بده من هنوز خونه پدرمم ولی شوهر کنمو و اونجا هم سختی بکشم دیگه نور الا نور میشه😑😑 انشالله ی شوهر خوب گیرت بیاد خوشبخت بشی
نفسیجانم عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1306 چ روزایی ک تو خیابون با قیافه ماتم زده تا خونه اومدمو بعضی وقتا میپیچیدم تو کوچه ک کسی نباشه و گریه ... عزیز دلم مشکلات من خیلی بیشترهمگه مجرد نیستی؟کدوم شهری اگه نزدیک باشی ازنزدیک همو ببینیم باهم درد دل کنیم🙂 خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش که خواهان تو باشد❤
پیچک6436 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 5911 عزیز دلم مشکلات من خیلی بیشترهمگه مجرد نیستی؟کدوم شهری اگه نزدیک باشی ازنزدیک همو ببینیم باهم درد د ... من جنوب غرب کشورم |هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|
نفسیجانم عضویت: 1402/05/12 تعداد پست: 1306 من جنوب غرب کشورم هی خدا چقدر دوری انشالله مشکلات همه ما حل بشهمطمئن باش خدا با ماستفقط باید به خدا توکل کنیم عزیزم خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد/خواهان کسی باش که خواهان تو باشد❤
hajihaji عضویت: 1400/02/24 تعداد پست: 5729 بهم طبق امضام یادآوری کردن ک قراره از صفر شروع کنم الان خوبم ادم تا وقتی خوب باشه نفس بکشه روحیه داشته باشه میتونه هر مشکلی رو حل کنه اگه مشکلی هم حل نمیشه فقط بسپار به سرنوشت خودش حل میکنه تازه تنها نیستی خدا رو داری