2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چچقدر خوب خیلی خوبه چه جوری باز کردی چقدر پول تو حساب گذاشتی چند ماه موند ضامن چیا بردی شرایطش چیه م ...

ببین کلا حسابی بود که حقوقم میومد توش و ازش هم برداشت میکردم بعد شش ماه رفتم دیدم آنقدر تسهیلات میده نسبت به کارکرد حساب من ،تو تاپیک توضیح دادم

خب فقط گردش پولت نیست، باید ماندگاری حساب هم داشته باشی .و بانک رسالت همین وامو با کارمزد ۲٪میده ،

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

خب فقط گردش پولت نیست، باید ماندگاری حساب هم داشته باشی .و بانک رسالت همین وامو با کارمزد ۲٪میده ،

واقعا؟ اونم مثل مهربانی بدون دوندگی و آنلاین میده؟ یا باید حضوری بریم ؟ 

من پول تو این حسابم زیاد نگه نمی‌داشتم متوسط شاید همیشه ۳۰ تومن توش بود اما حتی گاهی میشد که فقط دوتومن توش داشته باشم

واقعا؟ اونم مثل مهربانی بدون دوندگی و آنلاین میده؟ یا باید حضوری بریم ؟ من پول تو این حسابم زیاد نگه ...

اولین بانک که این روشو داشت رسالت بود آنلاین و سریع ،تقریبا ساز و کار همشون یکیه ،فقط اسمشون فرق می‌کنه ،بعد ب ماندگاری پول در حساب با ی فرمول محاسبه میشه و وام مجاز اعلام میشه

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

اولین بانک که این روشو داشت رسالت بود آنلاین و سریع ،تقریبا ساز و کار همشون یکیه ،فقط اسمشون فرق می‌ ...

برای بانک رسالت پول باید راکد بمونه یا میشه استفاده کرد؟

استفاده میکنی ولی اگه راکت باشه زودتر وام دریافت میکنی،

ی روش دیگه اینکه میتونید امتیاز وام بخرید ،البته شنیدم  گرون شده تازگیا

آهان ،ممنونم

از امروز سعی کن تمام داراییش رو متمرکز کنی تو حسابت وازون حساب خرج کنی ،تا امتیاز وام کسب کنی هر چقدر پول بیشتر تو حسابت بمونه امتیاز بیشتری دریافت میشه و زودتر وام میگیرید

از امروز سعی کن تمام داراییش رو متمرکز کنی تو حسابت وازون حساب خرج کنی ،تا امتیاز وام کسب کنی هر چقد ...

الان که وام ملی رو گرفتم فکر کنم دیگه نتونم وام رسالت رو بگیرم تا این تسویه بشه

الان که وام ملی رو گرفتم فکر کنم دیگه نتونم وام رسالت رو بگیرم تا این تسویه بشه

ربطی بهم نداره،رسالت اصن استعلام وام‌های بانک دیگرو نمیگیره،استعلام حقوق و دریافتی و گردش سه ماهه حساب حقوقی میخواد