ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چچقدر خوب خیلی خوبه چه جوری باز کردی چقدر پول تو حساب گذاشتی چند ماه موند ضامن چیا بردی شرایطش چیه ممنون میشم بهم بگی چون واقعاً منم به وام احتیاج دارم
واقعا؟ اونم مثل مهربانی بدون دوندگی و آنلاین میده؟ یا باید حضوری بریم ؟ من پول تو این حسابم زیاد نگه ...
اولین بانک که این روشو داشت رسالت بود آنلاین و سریع ،تقریبا ساز و کار همشون یکیه ،فقط اسمشون فرق میکنه ،بعد ب ماندگاری پول در حساب با ی فرمول محاسبه میشه و وام مجاز اعلام میشه
♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
از امروز سعی کن تمام داراییش رو متمرکز کنی تو حسابت وازون حساب خرج کنی ،تا امتیاز وام کسب کنی هر چقدر پول بیشتر تو حسابت بمونه امتیاز بیشتری دریافت میشه و زودتر وام میگیرید
♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن