2777
2789

شوهرم یه سری فامیل دور داره که باهاشون ارتباطی ندارن ، گویا قدیم ها بین پدر شوهرم  و اونا یه سری اختلافاتی بوده .

تو خانواده شوهرم ، فقط شوهرم باهاشون سلام و علیک میکنه اونم اگر جایی ببینشون . 

رفته بودم پاساژ با شوهرم ، مادر اون خانواده  هم تو پاساژ بود  با ۳ تا دختر شاید ۱۷ تا ۱۹ ساله هم همراهش بود که نوه هاش بودن . 

همشون با شوهرم سلام علیک کردن ولی اصلا به من محل ندادن ، حتی سلامم رو بی جواب گذاشتن ،  یعنی یه بی محلی خیلی بی ادبانه ، همین که شوهرم داشت با مادر بزرگشون حال و احوال میکرد این ۳ تا هم بهم زل زده بودن داشتن یه چیزی میگفتن و میخندیدن ، اصلا تربیت و ادب صفر 🤦‍♀️ چقدر بی ادب شدن ملت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد فکر میکنن خیلی شاخن😐 اخ ادم بزنه تو دهنشون😐😐😒

اصلا یه وضعی که‌نگم برات ، من جلوشون وایسادن اصلا جواب سلام ندادن 😐😐😐 بعد نگاههای بی ادبانه ، اصلا یه چیز افتضاح . به شوهرم‌میگم چرا با اینا حرف میزنی اینقد سطح پایینن ، کلی بهش غر زدم😐 میگه چیکار کنم بلاخره منم سلام‌نمیکردم مثل همونا میشدم 🤦‍♀️🤦‍♀️ کشته منو این‌مرد 

مخصوصادختراخیلی بی ادب ترن

دقیقا میحواستم‌همینو بگم که گفتم شاید بخورنم ، آخه چطور اینقدر بی ادب رشد کردن 🤦‍♀️ بزرگتر سلام کنه جواب هم نمیدید هیچ مسخره هم‌میکنید 😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️

اصلا یه وضعی که‌نگم برات ، من جلوشون وایسادن اصلا جواب سلام ندادن 😐😐😐 بعد نگاههای بی ادبانه ، اصل ...

حالا به شوهرت غر نزن گناه داره😅♥️

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹