2821
2789
عنوان

اصلاح صورت

156 بازدید | 25 پست

کلاس یازدهمم. ۱۶ سالمه. همه‌ ی دوستام، حتی اونایی که محجبه و چادری هستن هم اصلاح کردن. توی مدرسه فقققط من پشمالوعم😅 موهای صورتم تیره‌ست، یعنی طوری نیست که مشخص نباشه. مخصوصا روی خط فکم و پشت لبم. قشششنگ معلومه. مامانم میگه مشکلی ندارم، اگه دوست داری اصلاح کن. بابامم که قربونش برم هیچ کاری به هیچ کس و هیچ چیز نداره😂 ولی می‌ترسم چهره‌‌م خیلی زنونه بشه. آخه هیکلمم درشته. از طرفی هم اینجوری خیلی ساز مخالفم بین هم سن و سال‌هام و کلا حس می‌کنم همه یه طوری نگام می‌کنن. بنظرتون چی کار کنم؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛

بزرگ ترین اشتباه عمرم این بود ک موهای صورتمو زدم در حالی که ی زره بودن و چون بور بودن اصلا معلوم نبودن😐

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم الان سیبل هات و بردار، ان شاء الله موقع دانشگاهت اصلاح کن. 

نبلعید منو، نظر شخصیمه.   

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

چهرت زنونه نمیشه ! اصن چ برطی داره ؟ اینا بهداشت مو های زائد بدن رو باید اصلاح کرد 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

ببین مطمین باش برداشتی خواستگارات میان  چون اندامتو گفتی میگما سن تو‌میبره بالا اصلاح صبرکن برادانشگاه بنظرم

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

اگه فکر میکنی از درس خوندن میفتی بذار بعد کنکورت😅 وگرنه اصلاح کن بره بابا. البته قبلش حتما نکات بهداشتی رو رعایت کن صورتت رو خوب با شوینده مناسب بشور برو پیش یه آرایشگر تمیز. بعدشم تا چند روز به صورتت دست نزن دستکاریش نکن روبالشتی تمیز استفاده کن. تا احتمال جوش زدنت تا حد ممکن کم بشه تو ذوقت نخوره

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

چ پدرومادر خوبی داری😁 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

اصلاح کن با بند ، شاید جوش بزنی ، ضد جوش یا کلیندامیسین بخر رو جوشات بزن ، ولی به هیچ وجه از تیغ و این چیزا استفاده نکن گول تبلیغات و هم نخور که مو رو  زیاد نمیکنه و اینا که دروغه مخصوصا تو که پرمویی مثل خودم ، با تیغ آدم یه ریش و سیبیلی درمیاره که نگو 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ببین مطمین باش برداشتی خواستگارات میان چون اندامتو گفتی میگما سن تو‌میبره بالا اصلاح صبرکن برادانشگ ...

از همین می‌ترسم! همینجوری هم فکر می‌کنن ۲۰ سالمه هی میگن چرا ازدواج نمی‌کنی😶

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💛